I want to go on vacation!

Hejsa Kære Læsere og velkommen tilbage :)

Jeg så lige Sommer i Sunny Beach i går! De er begyndt at sende det på TV3 igen, efter Paradise ;) Oooog selv om jeg har set det 100 gange før (God, de genudsender det meget!), så fik jeg bare selv sådan lyst til at komme ud og rejse! Generelt glæder jeg mig bare til sommer og lækkert vejr! Men det er altid godt at komme lidt væk, derfor vil jeg lige dele denne video fra GOGO med jer :) GOGO er det oplagte firma hvis du vil have en lækker og festlige ferie-get-away! GOGO tager dig til flere lækre og lidt mere stilfulde feriedestinationer, heriblandt Mallorca og Alanya, som jeg selv har dejlige minder fra ;) Så go create your own memories! Go GOGO ;)

God dag til jer!

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *