InWear velour

foto (11)

IMG_4124

IMG_4158
Jakke: Second Female / Hue: Quick Silver / Bluse: InWear / Jeans: Dr. Denim / Halskæde: Pilgrim / Øreringe: Asos / Støvler: Vagabond

Der er ting jeg er mere begejstret for end kolde brusebade, pivutætte vinduer, kæmpe store måger og manglende internetforbindelse på uni – stormvejr er dog ikke én af dem, specielt ikke når jeg skal cykle hjem (i modvind, naturligvis) fra universitet. Alligevel er alle fem faktorer en aktualitet i mit liv pt. Verden vil mig da heller ikke noget godt (for lige at citere mine to dejlige venner Frederik & Martin). …Og dog – for der er trods alt lidt læ her på Christianshavn OG i weekenden kom min smukke veninde Katrines lille søn Gunnar til verden, så det er trods alt en berigelse til mit ellers hårde liv for tiden (jeg ved godt mit liv ikke er hårdt, jeg brokker mig bare).

Jeg håber i midlertidigt at I, kære læsere, er i læ for stormvejret og nyder en hurtigere internetforbindelse end jeg pt. gør her på Baresso (nok brok, stop igen Lise!). I dag slog det mig lige, at jeg da vis aldrig har fået vist jer min fine bluse fra InWear som deres super seje PR bureau PRD Agency sendte til mig for et lille stykke tid siden (I kigger nok på billederne og tænker “mere end et lille stykke tid siden Lise, der er SNE på billederne” – true that, I mit forsvar er der dog næsten altid sne i Nordjylland hvor billederne er taget…). Jeg synes simpelthen at blusen er så fin med silkeærmerne og det lækre velour stykke foran! Jeg er generelt helt vild med black on black for tiden, hvor man ligesom blander forskellige sorte materialer, for at give lidt kontur! It’s very pretty! …Det gør også at jeg abstraherer lidt fra min ellers meget farverige garderobe for tiden – men det er nok meget godt, eller mere voksent og modent tænker jeg i hvert fald? (Hvilket jeg virkelig forsøger at stile imod, jeg vil så gerne tages seriøst!).

Any ways – tusind tak til PRD og InWear for den smukke bluse, jeg elsker den meget! Og vil bruge den med nærmest alt! Jeg glæder mig til at vise jer flere outfits med den! Indtil vi ses igen, kan I jo slå forbi InWears webshop www.inwear.com/dk – de har simpelthen SÅ mange flotte forårs sager lige nu!

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *