Jean // Phillip SS15 show

camo
Camouflage print by Jean // Phillip, SS15-kollektionen. JEG ER VILD MED SÆTTET!
sortvest
Jean // Phillip er så god til både herreshorts og læder! Billedet til højre er lånt hos Copenhagenfashionweek.com
black
Showet blev afholdt på musikkonservatoriet. Billedet til venstre er mit eget, billedet til højre er lånt hos Copenhagenfashionweek.com
_g7z4395
Mit yndlingslook fra kollektionen denne gang! Jeg er smask forelsket i den tynde hvide strik – og generelt at sættet er hvidt! … Og med sorte lædersandaler – perfect! Billedet er fra Copenhagenfashionweek.com
foto 5
En glad designer efter et veloverstået show! Jean Phillip – www.jeanphillip.dk

Hello my darling – and welcome. Jeg har stadig lige lidt lækre modeuger billeder og nyheder jeg gerne vil dele med jer. Jeg håber I har nydt DANSK Collective indlæggene? Jeg nød i hvert fald arrangementet – der var virkelig mange fine ting!

Til Jean // Phillip showet torsdag den 7. august var der virkelig også mange fine items! Jeg er personligt helt vild med Jean // Phillips designs og ikke mindst hans shows. Hvor mange herretøjs-designere prøver at være klassiske med et twist, eller alt for grunge, så er Jean // Phillips designs edgy, men minimalistiske og bare down-right cool! Jeg er vild med dem! Hans designs (og shows) er sexet, men på en stilet måde! Jeg er slet ikke i tvivl om, at Jean // Phillip er en af vores dygtigste herretøjs-designere herhjemme! Han designede desuden en række lækre pelsarrangementer i vinters, i samarbejde med Kopenhagen Fur – læs om det her.

Denne sæson var hans designs edgy as always, men samtidigt minimalistiske. Farverne var sort, hvid, rød og et camouflage lignende print, som var vildt cool!

Jeg slutter med et par videoer fra showet…Kan I nu have en rigtig dejlig dag!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *