Jesper Høvring – Altid et eventyr

JesperH (1)

juice
Inden showet var vi inviteret til lækker brunch på Nimb!

brunch (3)

show
Min smukke veninde Rikke og jeg.

JesperH (2)
Nimb

_dsc9954
Jesper Høvring overraskede denne sæson, med smukke gule kreationer i sin AW15 kollektion!

_dsc990013
Denne frække men elegante sag var absolut mit yndlings piece i kollektionen. Detaljerne er ubeskriveligt smukke!

_dsc990056

outfit
Bluse: Vero Moda / Nederdel: Atmospere / Strømpebuks: Falke / Støvletter: Vagabond.

 

Godaften Kære Læsere! Så blev det til endnu en omgang sen sen blogging, I’m sorry! 

MEN det er fordi jeg her til aften har været oppe på Hjørring Gymnasium for denne gang at se min smukke lillesøster danse lanciers med hendes søde og meget fine kæreste Lasse. ÅH I kan tro de var smukke og søde sammen :)! Jeg håber I følger med på Instagram ;) @LiseVejnoe.

Men her til aften skal det også handle om Copenhagen Fashion Week og dansk design! Og lige så fantastisk som jeg synes det melankolske i Barbara I Gongini’s design er, lige så fantastisk og fortryllende er Jesper Høvrings eventyrlige prinsesse kollektioner! Og den nye kollektion skuffede bestemt ikke! Den overraskede faktisk lidt! Som altid var kollektionen fyldt med bedårende, drømmende kjoler, korte såvel som lange, og feminine buksedragter. Som altid var der stilfulde sorte kjoler, gudesmukke hvide brudekjoler – men også marineblå skønheder og overraskende nok yndige gule kreationer også! Hvilket egentlig forbavsede, men bestemt imponerede mig, det er jo en AW kollektion, og egentlig synes jeg gul hører SS-kollektionerne til, men som alt andet Jesper Høvring rører ved, fungerede det fremragende!
Jeg var som altid betaget! Og ville ønske jeg kunne eje hver og én af Jesper Høvrings designs! Theres no doubt in my mind; Jesper Høvring er suverænt Danmarks dygtigste kjoledesigner. Hotel Nimb udgjorde endnu engang de perfekte rammer omkring dette eventyrlige show! Tak for en dejlig oplevelse og brunch samt et smukt show til Jesper Høvring og PRD!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *