Klar parat til efteråret

1
Mine smukke brune Nome støvler, var alt for nedslidte! Jeg ved det godt – jeg burde være gået til skomageren meget tidligere! Men Søren kunne heldigvis sagtens redde dem, og det er blevet rigtig pænt!
2
Dette er nogle af mine yndlings støvletter at have på! Derfor er det som ofte disse, som jeg smider på, når jeg skal i byen. De var derfor i en frygtelig tilstand! Men nu er de blevet shinet op og har fået nye hæle ;) Så jeg kan danse hele natten igen.
3
Et sæt nye hælflikker til mine høje Bianco pumps!

Godaften kære læsere og rigtig glædelig fredag! Så kom weekenden endelig :) Personligt vil jeg nyde den, med besøg fra Aarhus (læs: min kæreste). Hvad skal I hygge med?

Inden jeg går helt på weekend for i dag, og dedikerer min opmærksomhed til kæresten min, og kanelsnegle ;)… Så vil jeg lige dele resultaterne af mit sidste skomager besøg med jer. I kan også læse et indlæg om det her og her.

Det kommer nok ikke bag på nogen af er, at jeg har en større skosamling. Dette kræver naturligvis et besøg hos skomageren i ny og næ, hvis man er interesseret i at holde sine sko flotte og anvendelige i hvert fald (og det er jeg egentlig i høj grad!). Jeg har for nyligt fundet en skomager, som jeg er rigtig glad for! Og i min iver og glæde over dette, vil jeg dele hans kontaktoplysninger med jer endnu engang! – Hans navn er Søren Nielsen, og han arbejder kun for sig selv, derfor slår han også gerne et smut forbi Aarhus for at afhente og aflevere dine varer! Nice right? Han er dog bosat her i KBH, så bor du i staden (ligesom jeg), er det nemt lige at lave en aftale med ham :) Kontakt ham på facebook eller mail: skopudser@yahoo.dk.

Hav en fantastisk weekend! Og nyd før og efter billederne.
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Wow!

    Det er virkelig godt lavet. De er jo næsten som nye igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *