Knorr Mexican Enchiladas med spidskål og koriander

total (6) IMG_1067 IMG_1077 IMG_1078 IMG_1082 IMG_1083

Kan  I huske, at jeg for nyligt delte en opskrift med jer med Knorr thai green curry med vannamei rejer og saltede peanuts? Hvis ikke, så kan I se opskriften her. Det var én af Knorrs fire nye måltidsretter for to – kaldet “Verdensretter for to”. Jeg var utrolig begejstret for Knorr thai green curry, så derfor har jeg besluttet mig for, også at prøve kræfter med de tre andre pakker. I dag har jeg kastet mig ud i Knorrs Mexican Enchiladas – men naturligvis med mit eget personlige twist. I får min opskrift på Knorrs Mexican Enchiladas her :) En frisk udgave, uden for meget kød og med masser af friskt og sprødt grønt.

Obs! Opskriften er med masser af koriander – for det elsker jeg! Men hvis man ikke er så meget til koriander, kan disse evt. skiftes ud med frisk basilikum eller bredbladet persille. Jeg fik desuden fat i et smukt lilla spidskål til denne ret, men det kan lige så vel være et helt almindeligt spidskål eller evt. rødkål?

Knorr Mexican Enchiladas med spidskål og koriander, 2 pers.:   
1 pakke Knorr Mexican Enchiladas (madpandekager, dipmix, tomatsauce og marinade)
200 – 250 g hakket oksekød 
2 – 3 gulerødder 
4 små tomater 
2 løg 
2 fed hvidløg 
125 g cremefraiche 
125 g revet mozzarella 
½ agurk
1/4 spidskål
Frisk chili
Koriander
Salt og peber
Vand
Lidt olie til stegning

  1. Start med rive gulerødder på et rivejern.
  2. Hak også løgene fint og skær tomaterne i små både.
  3. Svits løg og presset hvidløg ved mellem varme i en gryde.
  4. Når løgene begynder at dufte, tilsættes oksekød og gulerødder (Obs! løgene må ikke blive brune!).
  5. Bland straks marinaden med ½ dl kogt vand og rør dette direkte i gryden med kødet.
  6. Når kødet så småt er begyndt at tage farve, tilsættes tomaterne.
  7. Tænd herefter ovnen på varmluft 200 grader.
  8. Mens kødet steger færdig ved lav til mellem varme, kan dip-dressingen blandes. Bland 125 gram cremefraiche med dipmix fra Knorr og 1 spsk vand. Smag til med lidt salt og peber.
  9. Herefter stilles dippen på køl indtil servering.
  10. Når kødet er ved at være knapt færdigsteget, kan du lave tomatsaucen. Bland 5 spsk kogt vand med tomatsaucen fra Knorr i en kop. Jeg valgte, at hælde det direkte i kødet og lade det koge ind – skru derfor op for varmen under gryden.
  11. Herefter kan du snitte kål og rive en halv agurk på et grovt rivejern. Snit også en frisk chili eller to.
  12. Når tomatsaucen er ved at være kogt godt ind med kødet, kan du skrue ned for varmen under gryden.
  13. På en bageplade smider du et par tortilla pandekager og drysser lidt ost på dem. Varm dem i ovnen i 2 – 3 min. og servér med det samme.
  14. Koriander, spidskål, agurk og chili serveres frisk :) Obs! Husk dippen i køleskabet ;) Herefter kan du bygge din tortilla pandekage op, som du vil :)

Der er seks madpandekager i Knorrs Mexican Enchiladas pakke – og det er rigeligt til to personer!

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *