Knorr Thai Green Curry med vannamei rejer og saltede peanuts

Knorrthaigreencurry (6) Knorrthaigreencurry (5) Knorrthaigreencurry (4) Knorrthaigreencurry (3) Knorrthaigreencurry (2) Knorrthaigreencurry (7) Knorrthaigreencurry (1)

De hamrer og banker – og det der er værre! – her på ydre Østerbro. Metrobyggeri med mere i er fuld sving. Det ødelægger lidt min ferieidyl. Men derudover nyder jeg virkelig min læse/skriveferie. Roen har langt om længe sænket sig over min hverdag – og den har været savnet længe!

…Kan I huske, at jeg for 14 dages tid siden fortalte jer om lanceringen af Knorrs nye ‘Verdensretter for 2’. Det er sådan nogle færdige pakker, som man køber, med de mest nødvendige krydderier og ingredienser til klassiske retter fra forskellige hjørner af verden. Jeg har for nyligt prøvet kræfter med én af de fire verdensretter, og det blev simpelthen så lækkert. Simon og jeg er vilde med retten – og det var så nemt, det tog mig måske 30 minutter? Jeg lavedeThai Green Curry‘. 

Det fede ved Knorrs ‘Verdensretter for 2’ er, at du kan tilrettelægge dem, præcis som det passer dig. Hvis man er vegetar, kan retterne laves helt uden kød… Personligt, kan jeg godt lide både okse- og svinekød, men jeg foretrækker kylling, fisk og skaldyr. På pakkerne foreslår de, hvad man kan tilsætte. Jeg valgte at freestyle lidt, og i dag vil jeg gerne dele min opskrift med Knorr Thai Green Curry med jer. I kan læse mere om Knorr Thai Green Curry her.

Knorr Thai Green Curry med vannamei rejer og saltede peanuts, 2 pers.:
1 pakke Knorr Thai Green Curry (karrypasta, 2 tørrede chilier, thai krydderi og ris)
300 g vannamei rejer 
1 peberfrugt
70 – 80 g bønnespirer  
1 løg
Lime
1 tsk kokosolie (til stegning)
Lidt alm. olie eller evt. citrusolie (til stegning)
400 ml kokosmælk
½ tsk salt (og evt. lidt peber)
Koriander
En lille håndfuld saltede peanuts 

  1. Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.
  2. Slice peberfrugten i skiver og riv løget på et grovt rivejern.
  3. Smid kokosolie på panden og svits peberfrugt, bønnespirer og løg – lad kun lige præcis peberfrugten tage farve.
  4. Hæld herefter kokosmælk over og bland både karrypasta, tørrede chilier og thaikrydderi sammen. Lad det simre ved lav varme mens vannemei rejerne steges.
  5. Hæld olie på panden og steg rejerne hurtigt (kun et par minutter) sammen med presset hvidløg plus lidt salt og peber.
  6. Smag retten til med salt og server straks med friske limebåde, hakkede peanuts og koriander. Obs! Og husk at tage de tørrede chilier op inden servering.

Enjoy!
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Mmhh, hvor ser det alt for lækkert ud :D

    Det kunne være vi skulle prøve det, det er oplagt til hårde dage med lille Clara :)

    / Liselotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *