KONKURRENCE: Vind 500,- til en ny taske

sponsoreretaffiliatelinks
carriealong.dk
Reisenthel rød prikket taske / Ilse Jacobsen lilla shopper.

 

Hej og godaften mine fine læsere. Har I haft en dejlig weekend? Jeg har tilbragt min weekend i nordjylland med min familie – hvor jeg bl.a. har fejret min lillesøsters 20-års fødselsdag. Did you see my Insta? @LiseVejnoe.

Jeg plejer jo gerne at afholde mine konkurrencer om søndagen, men jeg nåede simpelthen ikke på bloggen i går. Derfor afholder vi give away i dag i stedet og frem til mandag den 21. september, hvor jeg finder en heldig vinder. …Hvad kan I vinde denne gang? Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at udlodde et gavekort/rabatkode på 500,- til Carriealong.dk. Mangler du en ny taske? Så er Carriealong et rigtig godt sted at kigge – med alt fra Adax til Fjällräven skulle der været noget for enhvers smag.

For at deltage skal I gøre følgende:
1. Følge Carriealong.dk på Facebook.
2. Følge min blogs facebook side: Lises Blog.
3. Kommentere i dette indlæg når du har gjort ovenstående.

Good luck everyone. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Hej Lise :)
  Tillykke med din søster.
  Jeg vil enormt gerne deltage – kunne godt bruge en ny taske :D

 2. Følger med over det hele :)

 3. Hvem kunne ikke bruge en ny taske :-) Det kunne være intet mindre end fantastisk at vinde :-)

 4. Det er da en giveaway, der er svær at sige nej til :-)

 5. Iiiiih hvor vil jeg gerne vinde! :-D
  Glæder mig til at følge med i din blog :-)))
  Knus Maria Møller!

 6. Jeg deltager :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *