Kopenhagen Fur Imagine Talents 2016 show – Beautiful black

IMG_1542 IMG_1543 IMG_0135 (2)

Hola sweet ones. In case you care, så er jeg i bedre humør i dag :) Min kæreste og jeg har spist spaghetti bolognese her til aften … Godt nok med penne i stedet for spaghetti, but still delicious! I kan finde min opskrift på spaghetti med rodfrugter her.

Nå, men back to Kopenhagen Fur-blog… Almost… Haha, that’s a joke, you know? Jeg ved godt, at det har handlet meget om Kopenhagen Fur showet på det sidste. Men jeg har bare så mange skønne billeder og favoritter, som jeg gerne vil dele med jer!

Dagens look fra Kopenhagen Fur Imagine Talents 2016 showet er min favorit blandt de sorte pelse. Det er skabt af danske Sophie Schmidt fra Royal College of Art i England. Hun skriver, at bl.a. blev inspireret til designet af geometriske former og figurer. Jeg er fuldstændig forelsket i den stærke kombination af læder og pels.

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *