Kopenhagen Fur Imagine Talents Show – Showanmeldelse

Kopenhagen Fur hor show Kopenhagen Fur hor show Kopenhagen Fur hor show

Kopenhagen Fur hor showKopenhagen Fur hor show De fem billeder ovenfor er lånt af Kopenhagenfur.com
IMG_6014
IMG_0107

Goddag kære læsere – og rigtig glædelig søndag! Modeugen er ved at være ovre for denne gang – og endnu en gang har den budt på mange fantastiske designs, smukke looks og fantastiske oplevelser. Jeg nåede ikke nær så mange shows denne sæson, som jeg plejer – grundet mit nye skønne arbejde. Som tidligere nævnt; er TONI&GUY officiel haircare partner på Copenhagen Fashion Week – og TRESemmé er officiel sponsor på Copenhagen Fashion Festival. Så vi har haft masser af spændende arrangementer under modeugen, som jeg har tilset. Bl.a. TRESemmé Blow Out Bar… Så I billederne? Klik her.

Nogle shows nåede jeg dog – og det var bestemt nogle fantastiske af slagsen! Tirsdag aften så jeg Kopenhagen Fur’s seneste skud på stammen: Imagine Talents! Et fantastisk show, som blev afholdt i Industriens Hus – det var virkelig smukt. Jeg var også så heldig, at få muligheden for at komme backstage, og se de smukke pelse helt tæt på. I kan se dette indlæg her.
Imagine Talents showet var et samarbejde mellem Kopenhagen Fur og 21 udvalgte designtalenter. Pelskreationerne var innovative, farverige og nytænkende! Jeg var vildt imponeret og udfordret på en måde. Det er en ny måde at tænke- og bruge pels på, som jeg bestemt var/er meget imponeret over!

Det var ret svært for mig, at vælge mit yndlings look fra dette show. Men jeg endte med tre! Det ene er den sorte, smukke pelskjole af Kim Felecia Vinter fra Danmark! Jeg kunne så absolut se mig selv i den! Den anden var zebra blusen af Jing Xiao fra Kina – jeg elsker animal print og denne er SÅ smuk og stadig stilfuld. Den tredje er den fantastiske blålige kreation Na Hyun Lee fra Korea – jeg elsker farvekombinationerne.

Nedenfor finder I en bunke af mine optagelser fra showet! Enjoy :)

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *