Leighton Meester for Nelly.com

lookbook_6_dk

lookbook_3_dk (1)

lookbook_3_dk

Hej Læsere :)! Nyder I solskinnet? Me too! (Thanks for asking!)… Jeg har dog i denne uge konkluderet at det gode vejr ikke er så godt for mig. Solskin gør nemlig at jeg hele tiden (og jeg mener virkelig HELE TIDEN) har lyst til is, iceblends og milkshakes (hvad med smoothies? Naah, not really – too healthy I guess)! Og det er egentlig lidt problematisk eftersom ovennævnte på ingen måder bidrager positivt til min bikinibody, som meget gerne snart skulle være klar parat til sommer – det ville jo bare være SÅ fedt hvis bikinien ikke strammede alle de forkerte steder ;) Så for samvittighedens skyld er jeg pt. i fitness 4 – 5 gange om ugen… Det hjælper selvfølgelig bare ikke så meget, når nu jeg hele tiden propper mit ansigt med is osv.! Så det har jeg besluttet at stoppe med! Snart… Lige nu sidder jeg godt nok med en iceblend (med chokolade og krymmel – naturligvis) på Baresso, but any time now I will be healthy! Fml…

Nå, men det skal heller ikke mit latterlige overforbrug af søde sager i dag, meeen i stedet om mit overforbrug generelt (af penge – til dem der ikke lige fangede den…). Nelly.com har nemlig ramt helt rigtigt i deres markedsføring lately og har fået smukke Leighton Meester til at udvælge og modellerer hendes yndlings pieces fra deres forårs kollektion! …Og nu er jeg selvfølgelig nødt til at eje det hele! (til min blødende bankkontos knapt så store fornøjelse). Jeg elsker Leighton Meester (på trods af, at hendes navn er virkelig svært at stave til), jeg synes simpelthen hun er så smuk og bare super sej! Og så synes jeg selvfølgelig også hun er en fantastisk skuespiller, efter hendes rolle som Blair i Gossip Girl – amazing! Og nej nej, jeg har da godt nok aldrig set hende i andet end Gossip Girl, ikke desto mindre er jeg fan! Jeg har udvalgt mine yndlings pieces og billeder af Leighton Meester for Nelly ovenfor til jer. I kan shoppe alle hendes Nelly favoritter her.

Hav en dejlig solskinsdag!

XOXO Lise    

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *