Loafer life

Hej mine dejlige læsere!

How are you? Jeg beklager jeg ikke fik opdateret til jer i går, jeg var lige en busy little bee – jeg skulle nemlig nå forbi skønne Anni i Salon F og få både Spray tan og nye negle! Jeg er helt oppe og køre over begge dele! Spray tan’en er amazing! Jeg har aldrig været så brun før i hele mit liv! Og neglene er det smukkeste jeg nogensinde har set! Salon F er altså virkelig et besøg værd :)

I kan følge Salon F på facebook – Som bruger: Dine Negle – Som gruppe: FABELAGTIGE NEGLE – Som side: Salon F.

Salon F, Silkeborgvej 19, Aarhus C.

 

Pt. befinder jeg mig i Hjørring, hvor jeg bare sidder og nyder lidt fritid – thats so nice and seldom! Dog er jeg lidt en fjols, da jeg har efterladt alle mine nye lækre billeder af Tanja Kirk, på min anden computer… Doh! Derfor får I lige lidt billeder eller nogle hængepartier eller ti, som jeg ikke har fået delt med jer! Bl.a. mine smukke Vagabond loafers i lak! De er nok et år gamle, så I kan noook ikke finde dem i butikkerne mere – men sørg for guds skyld for at finde nogle i den stil! Loafers er et must have dette efterår! I får billeder her ;)

Vagabond loafers, købt hos Blondie & Buster, Maren Smeds Gyde 5, 8000 Aarhus C.

Jeg er ret vild med loafers’ene her, fordi de er i lak. Hvis du (som jeg) synes at loafers kan virke lidt maskuline, er det klart en fordel at snuppe et par i lak eller en pastel farve, da dette gør dem meget mere feminine at se på!

Sæt loaferne til boyfriend jeans, en hvid eller skjorteblå skjorte og du har et perfekt hverdagslook med masser af mode!

Brug også gerne dine loafers til stramme opsmøgede jeans, en afslappet t-shirt eller sweatshirt for et afslappet, men bevidst look.

 

BTW! Der er simpelthen SÅ mange tilbud at hente pt! Så I får lige en liste af mig her:
– Hos ILVA får du i den kommende weekend – 20 % på alle ikke i forvejen nedsatte spiseborde!
– Hos Photobox får du pt. 100 billeder fremkaldt inkl. fragt for kun 99,- !!! Brug rabatkoden DKBIL99KR
Boozt.com har nedsat over 5.000 styles i anledning af sæsonafslutningen, med 50%!!!
– Hos Costume.dk kan du pt. vinde et diamantbesat ur Longines! Øh ja tak!
– Pr. 11. september og til og med 12. september kl. 23:59 giver ASOS – 20 % til alle studerende på alt så vidt jeg har forstået?
– Jeg er ret vild med denne voodoo knivblok, kaldet “The Ex” som pt. er nedsat fra 829,- til 629,- hos Design Fund, i begrænset tid! SÅ SJOV!
– Nelly.com’s eget mærke NLY TREND er klar med en ny smuk kollektion! Shop den her!
– En lille rabatkode fra mig til jer, til Boozt.com på – 10 % – Brug koden: VIP37
– Op til 70 % på udsalg hos MANGO.
– Hos Abercrombie & Fitch får du pt. – 25 % online hvis du shopper 3 items, hvis du shopper 2 items får du – 20 % og hvis du shopper 1 items får du – 15 %! Du skal bare lige huske at bruge rabatkoden: 12288
FUJU Direkte har pt. 50 % på forstørrelser og lærreder!
– Frem til 18. september får du – 20 % på masser af jeans hos H&M både online og i DK’s butikker (både herre- og damejeans!).
– I en begrænset periode får du – 50 % på udvalgte styles hos Abercrombie & Fitch både i butikkerne og online. PS: Deres butikker er virkelig et besøg værd!
ASOS har pt. udsalg med op til 70 %! I får en lille rabatkode, så I får yderligere – 10 % på nedsatte varer: WOW10
– 50% på tandblegningspen hos HAVEITALL.dk brug rabatkoden: Lise.

 

Det var vis det jeg havde til jer i dag :)

RIGTIG GOD DAG! 

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *