Long time no shoes

IMG_1129

IMG_1130

IMG_1127

IMG_1128

Go’fredag læsere og velkommen! Det bliver lige et early bird indlæg i dag, da jeg har masser af spændende ting jeg skal nå i dag! Senere i dag kommer min smukke lillesøster Ida, som besøger mig hele weekenden! Og jeg glæder mig meget! Endvidere er jeg beæret over at hun vil sætte sit ve og vel på spil for at komme og besøge mig i mit iskolde, hjemsøgte hus :) She is a lovely littlesister! Ida & jeg skal i dag bl.a. forbi Tommy Hilfiger på papirøen for at se den nye FW14 kollektion! Vi glæder os meget!

Men inden vi kommer så langt vil jeg vise jer mine mentor læder heels! For det slog mig lige, at de billeder har jeg vis aldrig delt med jer. Skoene er faktisk købt for laaaang tid siden, men jeg synes på en eller anden måde de er meget klassiske – og så er læderet jo bare vildt lækkert! De er købt hos Blondie & Buster i Aarhus. Skoene giver mig bare helt vildt meget lyst til forår og forårsfornemmelser, derfor tænker jeg at jeg i morgen vil forberede et indlæg til jer med lignende heels som I kan shoppe lige nu :)

Hav en super dejlig weekend!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *