Loving: Luna’s Diner

lunasdinercollage
Luna’s Diner, Sankt Annæ Gade 5, 1416 KBH K/Christianshavn + Vesterbrogade 42, 1620 KBH V. 

Der er SÅ mange gode madtilbud her i København, så det kan være svært at vælge… Også fordi man ofte gerne vil prøve noget nyt. Alligevel, er der ét sted, hvor jeg altid ender: På Luna’s Diner – enten på Vesterbrogade eller Christianshavn.

…Lad mig være helt ærlig: Jeg har romantiske minder om Luna’s på Christianshavn. Det var ét af de første steder, hvor jeg var inde og spise kort tid efter, at jeg var flyttet til København. Maden var dødlækker, menukortet var ualmindeligt fristende, drinksene var store og stemningen var svingende (altså som i: ‘Det svinger Duchess’)! Jeg var ret hurtigt overbevist om; yes, jeg er kommet til en metropol, og her skal jeg bo. Jeg faldt pladask for København right then and there. Siden ville skæbnen, at jeg endte med at komme ret ofte på Luna’s. Jeg kom nemlig til at bo lige skråt overfor, mens jeg boede på Christianshavn.

Luna’s har et stort menukort – hvilket normalt er lidt af et turn off for mig… Men hos Luna’s fungerer det! Hver eneste ret er nemlig dødlækker! (og ja, jeg har næsten prøvet alle retterne på menuen). Se hele menukortet her. Hvis jeg skal udvælge et par retter, som er særligt anbefalingsværdige, må det absolut være følgende:
1. Philly Cheese Steak Sandwich – oksemørbrad rørt op med karamelliserede æbler og løg- og cheese sauce, serveres i grov ciabatta. Hertil pommes frites og blandet salat. … FYI: Deres pomfritter er noget af det lækreste!
2. Mediterranean Wrap – wrap rullet med røget laks, kapers (kæmpe store kapers!), løg, frisk spinat, dilddressing og cheddar. Prøv også deres California wrap med kylling! Mmh!
3. Jambalaya Pasta – Fettuccine vendt i cajun- og flødesauce og sauteret med champignoner, løg, peberfrugter, kylling og tigerrejer. Det lyder vulgært, men det er fantastisk!

Maden er simpelthen SÅ smæske-smaske-lækker! Det er ikke gourmet, men det er for lækkert – og helt perfekt til vilde cravings og/eller tømmermænd. Stemningen er som regel god, livlig og travl. Betjeningen er for det meste også super god! Både på Vesterbro og Christianshavn.

Luna’s Diner får tre ud af fem stjerner af mig. Fantastisk udvalg, lækker mad, gode drinks og stemningsfyldte lokaler.

Sov godt. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *