M2 Beauté Modern Summer Editions give away

sponsoreret
m2jacks (1) m2jacks (2) m2jacks (3) m2jacks (4) m2jacks (5) m2jacks (6) m2jacks (7) m2jacks (8) m2jacks (9)
M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum Modern Summer Edition x JACK’s Beauty 1.040,- 

Babes! Det er simpelthen min store fornøjelse at dele disse skønne billeder med jer i dag – ikke mindst fordi jeg har glædet mig til at dele nyheden om M2 Beautés Modern Summer Edition pakker med jer, og så har jeg fået lov til at holde en lille konkurrence med de nye limited edition pakker for jer! Så brace yourselves: Fra i dag af og en uge frem kan to heldige vindere vinde henholdsvis én øjenbrynsserum fra M2 Beauté (værdi 1.040,-) og én vippeserum fra M2 Beauté (værdi 990,-) – altså ét styk til to vindere. Men ikke nok med det: Lige nu får I dem i disse fantastiske limited edition æsker, som også indeholder en gratis gave; nemlig en vegansk, håndlavet makeupbørste fra det professionelle tyske brand JACK’s Beauty Line. Pretty cool right? …Så lad mig lige starte med at fortælle jer lidt om det! Jeg arbejder jo med M2 Beauté til dagligt – og har ret meget at sige :)!!!

Denne sommer har M2 Beauté teamet up med JACKS Beauty Line for at forkæle forbrugerne og skabe wow-effekt! De to forbrugerfavoritter Eyelash Activating Serum og Eyebrow Renewing Serum fra M2 Beauté har nemlig ikke blot fået en frisk sommerpakning, de har også en gratis gave med. Gaven er en vegansk, håndlavet makeuppensel fra JACKS Beauty Line, som den tyske makeup artist og skønhedsekspert, Miriam Jacks, står bag. Miriam har over 15 års erfaring fra skønhedsbranchen og er internationalt anerkendt for sit arbejde som makeup artist.

Eyelash Activating Serum er M2 Beautés bestseller – og ikke uden grund! I løbet af 4 mdr. får du nemlig lange smukke vipper med dette serum (de fleste ser resultater allerede efter fire uger)! Og tro mig, jeg ved hvad jeg taler om! Jeg har brugt produktet i 6 – 8 mdr. efterhånden og mine vipper er mildest talt ret lange! Nu fås M2 Beautés vippeserum i en pakke med JACKS Beauty Line Shader Brush #7, som er velegnet både til at blende øjenskygge og påføre concealer.

Eyebrow Renewing Serum er også blandt M2 Beautés populæreste produkter. Ligesom Eyelash Activating Serum bruges dette hver aften på en renset hud (husk at bruge en oliefri makeuprens!) og giver fyldige, flotte bryn på 4 mdr. Nu fås brynserummet i en pakke med JACKS Beauty Line Eyebrow Brush #4. Denne pensel er velegnet til at farve øjenbryn op og style dem. Endvidere, kan den også bruges til at påføre øjenskygge som en eyeliner.

Lyder det som noget for dig? Så er du in luck! Fra i dag af og én uge frem udloder jeg nemlig én af hver pakke. Og det eneste du skal gøre for at deltage er følgende:

 1. Følg mig på Instagram @LiseVejnoe
 2. Følg M2 Beauté Danmark på Instagram @M2beautedk 
 3. Kommentér enten her i indlægget eller på min Instagramprofil under billedet til konkurrencen, hvilken autoriseret M2 Beauté forhandler der er din yyyndlings forhandler? 

Jeg finder en vinder fredag den 24. august, som annonceres her på bloggen.

God weekend!
XO Lise

PS: Der er kun billeder af pakken med Eyebrow Renewing Serum x JACK’s Beauty Line, da det lige var den eneste jeg fik taget billeder af. Men begge pakker udloddes – både til bryn og til vipper ;)

PPS: Det flotte magasin i baggrunden af billederne er Modemagasinet IN. 

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Matas er helt klart min favorit :)

 2. Cecilie Holtze Jacobsen

  Sikke nogle skønne billeder og et fint indlæg, M2 har virkelig nogle lækre produkter
  Salling må være yndligs forhandler☀️

 3. Super lækre produkter. Min yndlingsforhandler er Salling i Aalborg

  • Hej Dorthe. Tak for din kommentar :) Hvor fint! Salling er en forholdsvis ny forhandler af M2 Beauté, så det er dejligt at høre, at de allerede er blevet din yndlings :)! MVH Lise

 4. Lækker konkurrence, jeg er vild med Matas – har kun prøvet deres nano spray og vil så gerne prøve deres vippe og brynprodukter.

  • Kære søde Liselotte. Tak for kommentaren og deltagelsen:) Åh, deres nano sprays er også bare så gode! Men du kan tro deres vippe- og brynserum er mindst lige så gode! KH Lise

 5. Min yndlingsforhandler må være Magasin, de har næsten alt hvad hjertet kan begære, inkl M2

 6. Hvor er det bare en fin konkurrence – og lækre billeder du har taget! ✨
  Jeg har endnu ikke købt produkterne selv, men jeg stoler meget på Matas!

 7. Laura Louise Nørr Nielsen

  Min yndlings autoriserede forhandler må være Magasin!

 8. Mit yndlings sted må være Magasin, de har et kæmpe sortiment og stort univers af beauty produkter. Jeg ville være så vild med at vinde vippeserumen, som jeg aldrig har testet, men kun har hørt så godt om.

  Kram Sofie <3

  • Kære Sofie. Mange tak for din kommentar. Magasin er også dejligt! Og jeg kan fortælle dig, at jeg selv bruger vippeserummet fra M2 Beauté og ELSKER det! KH Lise

 9. Min yndlings forhandler er Anabé / Brands of beauty i Vedbæk :-)
  Tror helst jeg vil vinde øjenvippeserum, men det kunne også sjovt at prøve brynserum. Knuzzzzz

  • Tak for din deltagelse Ida <3 AnaBé Perfumes & Apothecary i Vedbæk er også min yndlings forhandler af M2 Beauté ;) KH Lise

 10. Det bliver Magasin for mig – Matas i min lille by har desværre ikke M2 Beauté! Uh ha, kunne godt bruge begge produkter men er desværre typen med meget tynde øjenbryn, så vil være skønt at se om denne serum kan gøre noget godt for mine øjenbryn :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *