Maria Black Kota øreringe

IMG_5423 IMG_5424 IMG_7309 IMG_7311 IMG_7310
Maria Black Kota Earring – Gold – 1.600,- 

Godaften smukke læsere. Jeg beklager fraværet fra bloggen de sidste par dage. Jeg har tilbragt masser af kvalitetstid med min kæreste og min familie. Det har været rigtig skønt. Dagen i dag har været fyldt med me-time – træning, hårkur, neglelak og bagning. Jeg har naturligvis også passet min pind. I morgen er sidste dag på job inden jeg går på påskeferie. Don’t get me wrong; jeg holder stadig uendelig meget af mit job… Men det føles pt. som om jeg er den eneste i verden som endnu ikke har påskeferie. Flere af mine veninder har jo fandeme holdt ferie siden i fredags nærmest. Oh well… 

I aften vil jeg vise jer mine smukke, højt elskede Maria Black Kota øreringe. Jeg fik dem i fødselsdagsgave af min kæreste i december. Jeg er vild med den rå stil, kombineret med den elegante, smukke, matte guldfarve. Jeg bruger primært øreringene ved festlige lejligheder og synes de er HELT PERFEKTE til sort.

Øreringene forhandles fortsat hos Maria Black til 1.600,- for et par.

I må sove godt. Vi blogges ved.
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *