Maria Black N’usti ring

IMG_7318 IMG_7319 IMG_7323 IMG_7320
Maria Black Jewellery – N’usti ring gold 550,-

Goddag unge, smukke læsere. Så blev det onsdag – og det er en onsdag jeg har glædet mig til! Min kæreste og jeg skal nemlig til koncert med Den Sorte Skole i aften. Det er nok mere min kærestes musikscene end min, men jeg glæder mig rigtig meget. Dels til at have en kæresteaften ude og dels til at tage til koncert med min søde kæreste – det har vi nemlig ikke været sammen før.

…Og for det ikke skal være løgn, så skal det nu handle endnu mere om min kæreste. Jeg vil nemlig gerne vise jer min smukke Maria Black ring, som var en af mine julegaver fra ham. Er han ikke fantastisk? Det synes jeg! Og det synes jeg virkelig også ringen er. Den er lige mig! Ringen er af guldbelagt sølv – jeg synes guldfarven er så fin på Maria Blacks smykker. Endvidere er jeg vild med designet. Jeg bruger den både til hverdag og fest. Har I set mine Maria Black øreringe også? 

Maria Black N’usti ringen forhandles fortsat på maria-black.dk til 550,-

I ønkes en lækker aften.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *