Masser af Goodiebox!

feb

feb (2)

marts

marts (2)

marts (4)

Mahola kære læsere og velkommen! Check me out, blogger to dage i træk! Hvem skulle have troet det!? …Dette betyder også at jeg har overlevet endnu en nat i mit haunted house btw! Så det kan I jo glæde jer over ;) (det gør jeg i hvert fald!).

Men som I kunne læse ud fra mit blogindlæg i går, kan mit liv på Christianshavn til tider virke lidt trist, uden internet og tv og alt muligt… Derfor bliver jeg bare SÅ glad når jeg får min Goodiebox!!! Jeg føler det helt som om de søde mennesker hos Goodiebox specielt har tænkt på mig og tænkt “Hun har brug for lidt ekstra forkælelse!” And I do indeed! Så tak Goodiebox, jeres service varmer mit hjerte (og forfrosne krop ikke mindst!).

Da bloggen har stået ret stille i februar, får I i dag både billeder af Goodiebox’en fra februar og den fra marts!
– I februar boxen er jeg specielt begejstret for den conditioning whipped cream fra Milk_shake! Jeg har nemlig længe gerne villet prøve Milk_shake’s produkter! Og hurra, nu har jeg sørme chancen takket være Goodiebox!
– I marts boxen er jeg, foruden de lækre lakridser, meget begejstret for den smukke rouge fra teeez! Det er lige min farve, og den er perfekt til forårs friske kinder! Desuden glæder jeg mig meget til at prøve tørbalsam fra Percy & Reed… Tørbalsam er modsat tørshampoo nemlig et princip jeg er helt ubekendt med!

Anyways! Thank you Goodiebox! You made my day!
XOXO Lise   

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *