Min modeuge i billeder – Day four

Hej mine kære læsere! Undskyld jeg endnu engang har været fraværende! Jeg har virkelig været ved at drukne i arbejde! Pyh! Men jeg synes så småt jeg er ved at være i bund i det, eller ikke helt… men det går den rigtige vej :)! Så jeg håber I følger med på JEGELSKERMODE.dk! Lige nu er jeg bl.a. aktuel med DANSK COLLECTIVE SS14 anmeldelse.

Nå, men vi har jo et lille hængeparti, eller jeg har – og med det mener jeg ikke min lille b-skål, men det næste modeuge-indlæg som jeg har lovet jer! Så mine sidste modeuge billeder får I her…

 

DAY FOUR/ LAST DAY – LØRDAG DEN 10. AUGUST 2013

Sådan så jeg ud, da jeg lørdag var klar parat til at tage ud på CIFF messen, hvilket faktisk var noget af det eneste jeg skulle nå lørdag. Men det var også helt perfekt, for så kunne jeg sove længe efter fredagens hårde nat og gode fest!

Bluse: Forever 21 / Nederdel: Vero Moda / Bælte: Pieces / Stiletter: Bianco Footwear / Armbånd: Just A Girl/ Øreringe: ALDO / taske: Beck Sonder Gaard.

Lørdag eftermiddag havde jeg en aftale med evigt skønne Line Markvardsen som er designeren og indehaveren bag Edith & Ella. Line er min absolutte yndlings designer på den danske modescene! Jeg elsker hendes designs fordi de skiller sig ud, er evigt feminine og evigt farverige! love love love!

Line havde flyttet sin stand ud på CIFF messen i år, hun plejer at være på Vision. Standen var smuk og lyserød som altid! Love it!

Jeg har faktisk været så heldig at interviewe Line flere gange under de danske modeuger, og denne modeuge skulle naturligvis ikke være en undtagelse! Glæd jer til at læse og se hele interviewet med hende på JEGELSKERMODE snart!

Lines SS14 kollektion er inspireret af Afrika og Asien, som en tolkning af mangfoldighed. Dette sås tydeligt med lækre dyreprint – mere specifikt zebra (mit yndlings dyreprint!), masser af flotte prints generelt og selvfølgelig mange skønne farver! Jeg er heeelt forelsket i denne fine taske fra Lines/ Edith & Ellas SS14 kollektion!

Line er desuden kommet rigtig godt i gang med at designe sko også! Til min store fornøjelse!

Masser af smukke sko fra Edith & Ella på CIFF messen!

Efter interviewet med Line Markvardsen fra Edith & Ella, hvilede jeg fusser i presse og VIP loungen på CIFF inden jeg tog videre ud og besøgte min yndlings kammerat Frederik! For herefter at vende snuden mod Aarhus igen.

 

Jeg vil lige smide et ordentligt billede til jer af mit fine armbånd, man kan nemlig ikke ret godt se det på de sløret billeder deroppe, det beklager jeg! Armbåndet er fra Just A Girl og koster 149,- :)

Armbåndet kan købes på www.justagirlsj.dkklik her :)

Det var det jeg havde til jer i aften! Sweet dreams!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Toppen, toten, skoene og skirtet. Jeg er vild med det, Lise!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *