Min modeuge i billeder – Day one

Hejsa Kære Læsere. 

Det blev sørme lige et lidt sent indlæg i dag og det beklager jeg selvfølgelig. Jeg er som altid en busy busy bee :) … Til gengæld kan jeg glæde jer med, at jeg nu vil vise jer min modeuge – I BILLEDER! Et billede siger vel mere end tusinde ord – ja, og så er det bare meget nemmere at fortælle jer om min modeuge på denne måde :) ..Sååehm enjoy!

 

DAY ONE – ONSDAG DEN 7. AUGUST 2013

Sådan så jeg ud da jeg var klar parat start til først dag af modeugen.

Bluse: Vero Moda / Bukser: Unite Collection / Stiletter: Planisphére / Ørestikker: Strå.

Da jeg ankom til KBH onsdag formiddag mødtes jeg med min skønne veninde Mia, for at følges med hende til Den Officielle Presseåbning af CPH FW på Rådhuset af Eva Kruse, hvor bl.a. den charmerende Asger Juel Larsen slog et smut forbi! I kan læse min anmeldelse af presseåbningen på JEGELSKERMODE.dk her.

Efter presseåbningen smuttede Mia og jeg ned til Asger Juel Larsen showet – som var åbningsshowet denne omgang! Jeg synes virkelig Asger Juel er skøn! Jeg var vild med detaljen med de knæhøje hvide strømper. Asger Juel kollektion var meget i hans ånd men virkede også meget inspireret af Vivienne Westwood, hvilket jeg egentlig synes er super cool! Billedet er lånt af Copenhagenfashionweek.com. I kan læse anmeldelsen af Asger Juel Larsen showet på JEGELSKEMODE.dk af min skønne kollega Louise.

Efter Asger Juel Larsen showet var der Whiite show på rådhuset … OG SIKKE ET SMUKT SHOW! EEEEJ, jeg elskede hele kollektionen og det har været svært at vælge mit yndlings look fra catwalken. Jeg tror det er dette, men pyh det hele var jo flot! Tak til Copenhagenfashionweek.com for lån af billede! I kan læse hele min anmeldelse af Whiite showet på JEGELSKERMODE.dk her.

 

Efter Whiite showet susede Mia og jeg hjem for at skifte, så vi var klar parat til Utzon show senere. Jeg er i ført kjole fra By Malene Birger, stiletter fra Bianco Footwear og øreringe fra Strå. 

Omkring kl. 19 tullede vi så ind på Rådhuset igen, hvor catwalken var dækket med smukke lyserøde blomster. Her præsenterede Est. 1995 Benedikte Utzon Wardrobe en kæmpe, smuk kjolekollektion! Med mange mange flotte kjoler sooom jeg da vis nok lige glad eje! Desuden synes jeg at det var en virkelig fin deltajle med de små strømper i stiletterne. Efter showet modtog Benedikte Utzon stående bifald fra publikum. Billedet er lånt hos Copenhagenfashionweek.com. I kan læse anmeldelsen af showet på JEGELSKERMODE.dk af min kollega Laura

KONGEN AF HERRETØJ! Jean // Phillip præsenterede et RØV LÆKKERT show på rådhuset! Med masser af læder og lækre materialer var jeg helt solgt! Både til de mandelige modeller men også til det rå tøj! Tak for lån af billedet til Copenhagenfashionweek.com … Anmeldelsen af showet kommer på JEGELSKERMODE.DK snart!

Sidst men bestemt ikke mindst præsenterede the king of crazy, Henrik Vibskov til kollektion på Papirøen på Amager. Vi kom ind i en hal med mærkelige dampe og vægge pyntet med sorte krydser og gult hår? Jaja, når det kommer til crazy så skuffer Vibskov ikke. Dog vil jeg sige; at selve showet og arrangementet var mere crazy end kollektionen. Kollektionen var  præget af oversize pieces, inspireret af indianerprints og med masser af skønne farver! Bl.a. med en smuk lyseblå turkisfarve, som jeg personligt er helt forelsket i! Læs min skønne kollega Michelles anmeldelse af showet på JEGELSKERMODE.dk her! Og tak til Copenhagenfashionweek.com for lån af det skønne billede!

 

I morgen følger billederne fra modeugens torsdag :)

Sov godt darlings! 

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *