Min modeuge i billeder – Day three

Hejsa/godaften/godnat mine kære læsere!

Og undskyld jeg endnu engang har været fraværende! Jeg har været travl, stresset og træt! Men i dag får I en opdatering :) Og der er naturligvis med billeder fra Day three fra modeugen. Husk hvis I savner mig, kan I jo altid følge mig på Instagram :) LiseVejnoe!

 

DAY THREE – FREDAG DEN 9. AUGUST 2013

Sådan så jeg ud, da jeg fredag morgen var klar parat til brunch hos DANSK! 
Kjole: Forever 21 / Underkjole: Pieces / Øreringe: ALDO / Ringe: Ved ikke? / Taske: Ved ikke? Ferie fund… / Stiletter: Bianco Footwear.

Dagen fredag startede rigtig dejligt med brunch, meet’n’greet og hygge hos DANSK COLLECTIVE fra 10 -13, hvilket var lige præcis hvis jeg havde brug for efter en lang nat! Hos DANSK COLLECTIVE interviewede vi både Charlotte Eskildsen og seje Freya Dalsjø, som I kan se på billedet – Læs desuden interview med hende her på JEGELSKERMODE.dk

Efter DANSK COLLECTIVE styrtede jeg videre til Rådhuset hvor Barbara I Gongini afholdt hendes skønne show! Og jeg synes faktisk det var modeugens bedste show! Showet var fyldt med spændende, flot og anderledes koreografi, som gjorde showet overraskende og uforudsigligt hele vejen igennem! Jeg elskede det! Hele setup’et passede perfekt til Barbaras rå og edgy designs! Som, som altid var super fede! Glæd jer til min anmeldelse af showet kommer på JEGELSKERMODE.dk og se min video på instagram! Tak for lån af det fine billede fra Copenhagenfashionweek.com.

Jeg takker Barbara I Gongini og Marlo Saalmink for et fantastisk show! I kan se min lille instavideo derfra her!

Efter Barbara I Gongini show gik turen videre til Lokomotivværkstedet, hvor der traditionen tro blev afholdt Designers Nest konkurrence og show! Jeg tror aldrig jeg har misset et Designers Nest show, alle de gange jeg har været til modeuge! Og det er ALTID utrolig spændende at se hvad de spirrende designere har fundet på… I år var niveauet virkelig løftet! Jeg var vildt imponeret og som altid inspireret! Men jeg synes virkelig virkelig at designerne havde overgået sig selv! Stor applaus herfra! Denne kjole var en af mine favoritter og er designet af Ting Yun Huang. Læs desuden min skønne kollega Louises anmeldelse af Designers Nest showet på JEGELSKERMODE.dk her!

Efter Designers Nest tog jeg til Shoeshibar reception med mine skønne kollegaer Emma, Sarah og Rikke! Og sikke et lækkert arrangement! Med Master Fatmand som DJ og mad og drikke i lange baner! Vi hyggede os i høj grad! Billedet er taget af Emma & Sarah fra JEGELSKERMODE.DK – læs deres anmeldelse af arrangementet her.

Efter en lækker reception, tog jeg videre til Kronprinsesgade’s havefest! Hvor butikerne går sammen om at rulle græs ud på hele gaden. Her mødtes jeg med mine herlige venner Andreas & Louise – og der blev hygget! Sikke et herligt arrangement, som jeg kan anbefale alle! 

Inden næste fest skiftede jeg lige kjole, så jeg var klar parat til HOUSE OF VANS festen!!!

Kjole: Vila / Øreringe: Dolce and Gabbana / Ringe: Ved ikke? / Stiletter: Bianco Footwear.

House of Vans festen blev holdt i Nikolaj Kunsthal og den var for fed altså! Reptile Youth spillede og Bacardi var sponsor på festen, hvilket betød fri bar! Sikke en fest! 

 

Det var alt for i aften sweets! Sov godt!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *