Min nyeste pels

Hej og godaften søde læsere. 

Jeg håber I har haft en bedre dag end jeg :)? … Det bliver bare lige et hurtigt indlæg fra mig i dag. Jeg vil vise jer min nye pelsfrakke :) Jeg er godt klar over I har set den på headeren – men I får lige et ordentligt indlæg om den :)

pels (1)
Min nye pelsfrakke er fra CKN of Scandinavia. Jeg er simpelthen SÅ glad for den, den er købt hos forretningen Louise i Vejle. 

IMG_4030

IMG_4020
Wearing: Pelsfrakke: CKN of Scandinavia / Kjole: Samsøe Samsøe / Jeans: Pieces / Støvler: Vagabond. 

IMG_4027

pels

Jeg havde oprindeligt set frakken hos Salling, men de nåede desværre at sælge den i min størrelse inden jeg fik fingrene i den. Og der var absolut ingen hjælp at hente, i at få den bestilt hjem eller undersøge selv samme (dårligservice.dk = Salling!!!). Men jeg fik selv fat i CKN som hurtigt fandt den nærmeste forhandler af lige præcis denne model til mig :) Og svips så havde jeg jakken fra butikken Louise, som var SÅ søde og hjælpsomme! Og så kostede jakken oven i købet kun 2300,- hos Louise, hos Salling kostede den 2.599,- ??? Hos Salling betaler du åbenbart lige det ekstra for dårlig service ;)

Det var dét fra mig i aften.

XOXO Lise

 

 

 

 

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Må jeg spørge hvordan størrelsen er? Hvilken str er du normalt og hvad købte du denne i? :-)

    • Hej Mal. Undskyld mit sene svar! Jeg har først set din kommentar nu. Jeg tror jeg købte en 34, jeg er normalt 34/36. Mvh Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *