Mine jakker

mine jakker
Vera & Lucy denimjakke / Vera & Lucy grøn jakke / Zara tweedjakke / H&M kort jakke / Paul & Joe Sister jakke

Hej og godaften mine søde læsere. Jeg beklager det korte, let irriterede indlæg i går. Det der sker er simpelthen, at jeg kan ikke finde en kjole til min skønne veninde Anes bryllup, som vi skal til i juli. Jeg glæder mig helt vildt! Det bliver absolut årets begivenhed for mig (hvilket jeg egentlig vil vove at påstå; ikke siger så lidt!). MEN! Hvis jeg ikke snart finder den perfekte kjole, så brænder jeg simpelthen fuldstændig sammen oven i knolden! …Og historien om den dårlige rengøringsservice – den kan I få i morgen ;)

Som I sikkert ved, har jeg jo været i gang med et lille jakkeprojekt, hvor jeg fremviser alle mine jakker. Det blev dog kun til tre blogindlæg (se dem her, her og her), da jeg allerede har blogget om to af mine jakker for et par år siden (se dem her og her). Jeg har vist altid påstået, at jeg ikke er særlig god til at få købt jakker – jeg køber altid frakker (se alle mine frakker her). Det skulle dog vise sig ikke at være sandt. Jeg har præcis lige så mange jakker, som jeg har frakker – åbenbart!
Jeg må nok indrømme, at jeg ikke får brugt den grønne jakke med palliet ærmer så meget mere. Den er derfor sat til salg. Køb den på Trendsales her.

Jeg har tænkt, at jeg også gerne vil vise jer alle mine blazers. Men det er vist en større projekt, som jeg ikke liige går i gang med lige nu.

Hav en dejlig aften!
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *