Mine modeuge i billeder – Day two

Godaften Dears <3

Har I nydt tirsdagen? Jeg jobber fortsat for fuld fart fremad med JEM og så er jeg også i skobutikkerne disse dage :) Så jeg får arbejdet lidt! Men jeg fik heldigvis også tid til at se min dejlige veninde Bonnie i dag, som jeg nærmest ikke har set hele sommeren, så det var fantastisk!

Her til aften vil jeg vise jer mine billeder fra modeugens torsdag! Enjoy… 

 

DAY TWO – TORSDAG DEN 8. AUGUST 2013

Torsdag startede med en lækker omgang styling af dygtige frisører hos TRESemmé, som torsdag til lørdag afholdt en blow-out styling bar, hvor alle kunne komme og få ordnet hår professionelle. Inden den officielle åbning torsdag kl. 12, havde TRESemmé inviteret til VIP styling og reception – det var virkelig lækkert og dejligt at få stylet fint hår. I kan læse mere om det skønne arrangement på JEGELSKERMODE.dk her.

…Og sådan så jeg ud efter jeg var blevet stylet :)

Top: Forever 21 / Jeans: American Eagle / Sandaler: Birkenstock / Øreringe: ALDO.

Som I måske bemærkede på ovenstående billede havde jeg BIRKENTOCK på! Hvilket ikke just var meningen. Det var meningen jeg ville have haft disse smukke stiletter på. Men efter at have gået 100 meter i dem (og det var vel og mærket FØRSTE GANG jeg havde dem på), faldt den ene hælflik af! ARGH! Magen til frustration! Og jeg havde ellers afskåret MOSS COPENHAGEN, fordi jeg seriøst synes det er elendig kvalitet og endnu værre service. Men efter to – tre års boycut, så jeg disse smukke stiletter i vinduet og tænkte at MOSS COPENHAGEN fortjente en ny chance.. Men fandeme nej! I am done! lorte butik… Så jeg  måtte skifte til Birkenstock indtil jeg senere kunne komme hjem og skifte til stiletter igen. 

Efter TRESemmés VIP event, nåede jeg en hurtig kop kaffe med min far, for herefter at tage til Marimekko show med mine dejlige veninder Rikke & Mia… OG HVILKET SHOW! Jeg var fan i forvejen, men wauw! Sikke smukke kjoler! Specielt denne evening gown var jeg helt helt forelsket i! Læs anmeldelsen af showet på JEGELSKERMODE.DK af skønneste Rikke, klik her. Tak til Copenhagenfashionweek.com for lån af det fine billede. 

…Og så kom jeg hjem og fik stiletter på! Hurra! Stiletterne er fra Planisphére.

Efter jeg havde været hjemme omkring Mia, hvor jeg boede under modeugen, tog Mia, Rikke og jeg ud på Gallery en tur – hvor vi bl.a. blev budt lækre miniburger, minihotdogs og mini fish’n’chips!

SAND havde viiirkelig meget smukt tøj! På billedet er det min dejlige veninde Rikke som holder en SAND kjole fra SS14 kollektionen! 

Efter besøget på Gallery ved Forum, holdt vi lige pause i Samsøe Samsøe baren og nød en lækker kold Perrier!

Efter besøget hos Gallery tog vi videre til Dyrberg/Kern event hos Illum. Her bød Dyrberg/Kern på boblevand og søde sager og fremviste samtidigt deres nye smukke kollektion “My Affair with Vanity” med intet mindre end 500 smykker! Eventet blev afholdt i samarbejde med Essie, så man kunne også få lakeret fine Essie negle! BTW! Så er det min smukke veninde Ida som ligger ansigt til kampagnen! Sej, sejere, Ida! Ida har desuden startet en madblog – tjek den her: Idasmadkunst.blogspot.dk. Læs min anmeldelse af DYRBERG/KERN eventet på JEGELSKERMODE.DK her!

Kl. 18 tog vi til Marimekko butiksåbning lige overfor Illum. Det var et super lækkert arrangement med lækre snacks, drinks og live musik! Indlæg om dette kommer snart fra mig på www.jegelskermode.dk!

Kl. 20 blev vi kørt ud på Den Blå Planet hvor Charlotte Eskildsen afholdte sit mere end fantastiske Designers Remix show! OMG! Jeg elskede hele kollektionen! Glæd jer til at læse min anmeldelse på JEGELSKERMODE.dk snart!

Og sådan så jeg så ud, da jeg var klar til at tage afsted til Wood Wood afterparty og POP CPH fest på Simons, torsdag aften!

Kjole: Vila / Stiletter: Bianco Footwear / Øreringe: ALDO / Clutch: Whiite. 

 

Thats it! More to come tomorrow :)

Godnat!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *