My iphone is pink – eller så godt som!

pinkapril

c1
Cover fra iUnivers til 49,-

l1
Ledning til oploader fra iUnivers til 69,-

Hejsa Kære Læsere! Og velkommen retur! Jeg beklager endnu engang mit fravær, og håber ikke det har givet anledning til unødig hjertebanken. Status er pt. at jeg snart er færdig med mit haunted house eventyr (15. april – glæder mig!) og jeg har endnu ikke mødt pigen fra The Ring på gangene, selv om jeg fortsat og konsekvent forventer det (både morgen og aften, specielt i morges da jeg stod op kl. 6 – very scary!). Der var heldigvis ingen af mine kære venner, som konsekvent må ligge øre til mine beklagelser omkring the haunted house, som valgte at lave en lille practical joke og klæde sig ud som pigen fra The Ring for at skræmme livet af mig! – Og heldigvis da! For så ville min respons nok være at tjekke mig selv ind på et mental hospital, og ikke så meget som en practical joke men mere som en realitet ;)! …Men sådan en grusom aprilsnar-joke slap jeg heldigvis for! Jeg håber I alle kom godt igennem 1. april i går ;)

April er dog andet end fjollede og/eller grusomme 1. april-jokes, det er også  for alvor startskuddet for det dejlige forår og smukke forårsfarver! Og min Iphone er for alvor hoppet i forårsklæderne nu, med dens fine gear fra iUnivers.dk! Den har nemlig fået nyt cover og oplader ledning, som matcher mine i forvejen lyserøde høretelefoner. Jeg er meget glad for mine nye fine sager fra iUnivers og vil anbefale jer alle at slå et smut forbi deres webshop. Specielt er jeg begejstret for min nye ledning, som virker meget mere robust end de røv-elendige opladerledninger til Iphone 5, som jeg tidligere har stiftet bekendtskab med :)

Rigtig god 2. april til jer!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *