New in: Armygrønne VRS jeans med lynlåse

vrsgreenjeans-2 vrsgreenjeans-3 vrsgreenjeans-7 vrsgreenjeans-6 vrsgreenjeans-1 vrsgreenjeans-10 vrsgreenjeans-5
vrsgreenjeans-4
vrsgreenjeans-8
Jeans: VRS Woman / Jakke: H&M / T-shirt: H&M / Tørklæde: Pieces / Handsker: Magasin / Støvler: Billi Bi.

…Det er desværre ikke mange direkte links, som jeg kan klare i dette outfit indlæg. Det beklager jeg altså. Men, jeg har naturligvis fundet nogle links til jer, til produkter som ligner det jeg har på ovenfor.

Billederne tog min søster af mig i sidste uge – og på trods af regnvejr, synes jeg egentlig, at hun formåede at fange de lækre efterårsfarver ret godt – synes I ikke? Jeg var hoppet i mine nye bukser fra VRS Fashion. Jeg er ret glad for dem, selvom jeg generelt ikke er ret god til at bruge andet end sorte jeans… Men da jeg boede sammen med Janie, da havde hun et par armygrønne jeans, som jeg tit og ofte tyvstjal (…og med tyvstjal mener jeg naturligvis, at jeg tit og ofte lånte dem). Siden Janie og jeg så flyttede hver for sig, og jeg flyttede til Østerbro sammen med Simon, har jeg simpelthen sådan manglet et par armygrønne jeans i min garderobe.
– Jeg er ret vild med looket, hvis jeg selv skal sige det. Dels kan jeg godt lide efterårsfarverne sammen og dels er jeg vild med at blande items i samme farve men med forskellige nuancer. Hvad synes I?

Jeans’ene her koster 199,- og I skulle gerne kunne finde dem i både jeres lokale Føtex og Bilka lige nu. Mine er en størrelse 36. Hvis I vil vide lidt mere om VRS, kan I jo slå et smut forbi VRS.dk.

Jakken er en ældre sag og er fra H&M – man kan desværre ikke længere få jakken på deres webshop, men jeg har forsøgt at finde et par lignende modeller – dem kan I se her (H&M 399,-), her (Second Female 1.799,-) og her (Pull & Bear 899,88 DKK).

Tørklædet er også en lidt gammel sag (som desuden er lånt af min søde søster) og er fra Pieces. I kan finde et nogenlunde magen til her (Asos 120,-) og her (Pieces 129,-).

Støvlerne er flere år gamle og er fra Billi Bi. Det har været lidt svært, at finde et par der minder tilstrækkeligt om – det nærmeste jeg er kommet, er disse snørestøvler fra Asos til 399,99 DKK.

Det var alt fra mig for i dag. I må have jer en fantastisk søndag. 
XO Lise

Sponsoreret – Bukserne er modtaget i gave.
Indlægget indeholder affiliate links.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *