New in: Gosh lipstick – Angel

IMG_0086 IMG_0090 IMG_0089
Gosh – 172 Angel

Kære læsere. Jeg vil gerne lige bruge et par linjer på at forklare, at jeg er bevidst omkring, at der har været mange sponsoreret indlæg på det sidste.
Jeg driver bloggen for min egen fornøjelses skyld – det skal der ikke herske nogen tvivl om. Jeg er vild med at dele ting der inspirerer mig herinde, og endnu mere vild med jeres respons. Og jeg hygger mig med at tage billeder og lave små inspirationscollager. Men det hele tager tid. Og tid er penge. Derfor tager jeg naturligvis penge fra tid til anden for mit arbejde og min omtale. Jeg håber dog, at I ved, at jeg aldrig kunne finde på at omtale et produkt og/eller en webshop herinde, som jeg ikke selv vil kunne stå inde for. Men med den travle hverdag som jeg pt. har, er det faktisk en rigtig stor hjælp for mig, at få temaer fra diverse betalende annoncører her på bloggen, som jeg selv kan tilpasse indholdet efter og drage inspiration af. I kender det sikkert, når man har mega meget i hovedet, er det svært at finde inspiration. Jeg vil som altid meget gerne høre fra jer – og også gerne jeres holdning til de sponsorerede indlæg.

…Det blev vist til lidt mere end et par linjer om sponsorerede indlæg. Dagens indlæg er til gengæld ikke sponsoreret. Læbestiften som jeg vil vise jer i aften var nemlig en julegave. Er den ikke flot? Jeg er smaskforelsket i farven, og synes egentlig også, at Gosh har gjort det rigtig godt med læbestiftens design – enkelt og sofistikeret.

Farven hedder ‘Angel’ og har nr. 172 – den er fra Gosh’ Velvet Touch Lipsticks serie. Læbestiften kan købes hos Matas, Magasin, diverse beauty webshops og i flere supermarkeder til 95,-

Kan I have jer en rigtig dejlig aften <3
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *