New in: Julie Sandlau Boa slange øreringe

reklame
Juliesandlauslange (1) (900x597)
Juliesandlauslange (2) (900x600) Juliesandlauslange (3) (900x675) Juliesandlauslange (4) (900x600) Juliesandlauslange (5) (900x601) Juliesandlauslange (6) (900x599) Juliesandlauslange (7) (900x600) Juliesandlauslange (8) (900x600) Juliesandlauslange (9) (976x1300)
Julie Sandlau forgyldte øreringe 1.500,- hos Perlenodense.dk

Kæreste læsere, hej og velkommen tilbage! Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele dette indlæg med jer – fordi jeg bare har glædet mig sådan til at vise jer mine nye Julie Sandlau øreringe fra smykkeforretningen Perlen. Jeg kalder dem mine nye “power øreringe” – de giver mig i hvert fald en følelse af empowerment, når jeg har dem på! Og det virker måske fjollet, men nogle gange er det bare de der små ting, som giver din og min selvtillid et skud opad.. I kender det sikkert godt selv; man har bange nogle gange det der ene par spidse sko, den der knivskarpe blazer, en helt bestemt læbestift eller noget andet, der gør, at du liige hviler lidt mere i dig selv og føler dig lidt bedre tilpas. …Sådan har jeg haft det med disse øreringe, siden første gang jeg tog dem på for nyligt. Jeg synes bare, at de er så mega flotte – og perfekt afbalanceret mellem at være stilfulde, sofistikerede og bare mega glam! Det elsker jeg!

De er som sagt fra Julie Sandlau, som er ét af mine absolutte yndlings brands og som de har et ret flot udvalg af hos Perlenodense.dk, hvor de også forhandler andre lækre brands, som f.eks. Pernille Corydon og Sif Jakobs. Jeg har fået lov til at dele en rabatkode på 10 % med jer i forbindelse med dette indlæg og til og med 1. marts 2020, som lyder sådan: Lisesblog .

I morgen vil jeg glæde mig til at vise jer, hvordan de bl.a. kan peppe et formelt hverdags-outfit op – for de er jo virkelig nogle øreringe, som kan gå til hverdag og fest… Som man siger ;)

Rigtig god aften. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *