New in: Lyseblå frakke fra H&M

IMG_6509 IMG_6507 IMG_6809 IMG_6812 IMG_6818 IMG_6827
Lyseblå frakke fra H&M til 599,-

Hola Darlings. How is your Monday? Min har været ret god. Vejret er jo fantastisk disse dage – forår er så dejligt! …Derudover er jeg tilbage i København og tilbage på min pind i Hellerup. OG OG OG OG OG vigtigst af alt; så var jeg i fitness i dag. Hvilket jeg virkelig har været dårlig til – så yay me!

Og apropos forår, så vil jeg i dag vise jer min nye smukke forårsfrakke fra H&M. Jeg har faktisk været på jagt efter en lyseblå frakke i et stykke tid, men har ikke rigtigt kunne finde just the one. Det ved jeg endnu ikke om jeg har, men yndig det er den da – right? Jeg ved ikke helt endnu, hvordan jeg vil bruge frakken. Evt. med sort og hvidt som på billedet. Jeg vil i hvert fald bare ikke risikere, at den bliver sådan for ‘pusse nusse’-agitig, hvilket den nemt kunne gøre grundet farven.

Frakken fra H&M forhandles fortsat til 599,- på HM.com/dk.

I ønskes en dejlig aften. May the odds be ever in your favor (ja, jeg ser Hunger Games). Husk at følge mig på Bloglovin’ Lises Blog

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *