New in: Notre Dame vase med striber

affiliatelinks
IMG_9366
IMG_9369 IMG_9370 IMG_9371 IMG_9375
Notre Dame vase 208,- 

Kære skønne læsere. Så er det blevet tid til lidt flere glimt fra min bolig.

I dag vil jeg gerne vise jer vores nyeste vase (ja, jeg har efterhånden unødvendigt mange vaser). Helt ny er den vist ikke mere – den er én måske endda to måneder gammel? Jeg så den første gang hos Costume.dk helt tilbage i maj. Siden har jeg ønsket mig den. Og så for et par måneder siden cyklede mig kæreste og jeg til Nørregade 7, for at købe den fine, stribede skønhed. Jeg var ret imponeret af den store, men hyggelige butik. Min kæreste var knapt så imponeret. Han syntes, at de havde ualmindeligt meget skrammel haha! Jeg var og er fortsat helt uening. De havde ekstremt mange skønne pynteting – og ikke mindst overdrevet meget julepynt. Og det rigtig fine ved Notre Dame er, at de både har deres egne unikke varer og samtidigt fører diverse brands, som f.eks. Zone.

Vasen her står sammen med vores Kähler Omaggio jubilæumsvase hjemme i lejligheden. De matcher hinanden så fint!

Notre Dame vasen med striber forhandles fortsat hos Notre Dame til små 208,- Den er 23 cm høj og er derfor lidt højere end Kählers mellem størrelse af Omaggio vasen på 20 cm.

Rigtig god aften. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *