New in: Olive three wooden cutting board

total (5) halvtotal (1) halvtotal (2) IMG_2300 IMG_2284 IMG_2293 IMG_2309

Vi havde den dejligste weekend, Simon og jeg, fyldt med dejlige mennesker. Lørdag var vi til den smukkeste navngivningsfest. Det var simpelthen så hyggeligt, sjovt og bare så personligt og intimt på en utrolig fin måde. Det var fantastisk at være en del. Søndag tilbragte vi sammen med Simons dejlige lille niece og hendes forældre. …Nå ja, og så fik jeg set MTV Video Music Awards 2016 – eller halvdelen af showet. Resten af jeg til gode. Hvad sker der for de enormt mange reklamer??? Kæmpe frustration.

Men nok om det. Jeg vil rigtig gerne vise jer vores nye, flotte skærebræt i oliventræ. Vi fik det af mine forældre, da de kom hjem fra Kreta tidligere i år. Det pryder vores køkken og matcher mine mange lækre Lyngby sager helt perfekt.

…Hvis I tænker; om sådan et oliventræsbræt monstro er utrolig sart? Så kan jeg fortælle jer at det er det faktisk ikke. Inden man tager det i brug, skal man blot smøre det ind i almindelig madolie (f.eks. solsikkeolie, rapsolie eller lignende) og lad det tørre. Og det er faktisk det beskyttelse, som det har brug for.

Jeg har ikke kunnet finde et skærebræt i oliventræ, som minder helt om det vi har fået i gave. Men jeg fandt en lækker lille webshop med italiensk håndværk – heriblandt skærebrætter i oliventræ: AziendaShop.dk.

Den smukke kande på billederne er forresten fra Stelton.

I ønskes en dejlig mandag. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *