New in: Silkeborg Uldspinderi halstørklæde

IMG_2263 IMG_2262 IMG_2040 IMG_2053 IMG_2069 Up close (3) IMG_2092 IMG_2098
Tørklæde: Silkeborg Uldspinderi / Pullover: Tiger of Sweden / Stroptop: Pieces / Buks: H&M / Sko: Wonders. 

Kære læsere… Husker I, at jeg for 14-dages tid siden delte min nye og meget smukke taske fra Regovs.dk med jer? I det indlæg fik jeg vist også nævnt mine nye, skønne uldtørklæder fra selv samme site. Og i dag vil jeg vise jer ét af dem! Dette smukke, beige halstørklæde er shoppet hos Regovs.dk til 379 DKK – det er fra Silkeborg Uldspinderi og jeg er intet mindre end fuldstændig afhængig af det. Jeg er så glad for det og bruger det hele tiden.

…Derfor havde jeg det da også på i sidste weekend, da min kæreste og jeg var ude og gå en lille søndagstur på Østerbro.

Tørklædet kan shoppes hos Regovs.dk, hvor I også finder et stort udvalg af penalhuse, punge, skønne skindtaskerbl.a. fra Belsac og naturligvis et stort udvalg af lækre uldtørklæder.

I ønskes en fantastisk søndag! Ses vi på Instagram? @LiseVejnoe. 
XO Lise

Indlægget er sponsoreret.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *