New in: VRS ternet lang skjorte/kjole

vrsskjortekjole-3 vrsskjortekjole-4 vrsskjortekjole-8 vrsskjortekjole-7 vrsskjortekjole-5 vrsskjortekjole-9 vrsskjortekjole-1 vrsskjortekjole-2 vrsskjortekjole-6
Skjortekjole: VRS Woman / Rullekravetrøje: H&M / Bælte: Gina Tricot / Tørklæde: Pieces / Tørklæde i håret: H&M / Jeans: H&M / Støvler: Bull Boxer / Neglelak: Sally Hansen – 320 Raisin the Bar.

Jeg har haft min smukke, skønne, søde og skøre lillesøster på besøg siden i onsdags. Det har simpelthen været så dejligt! Hun bor jo i Aalborg, så det er desværre ikke så ofte, at vi har mulighed for at ses. Men vi ses så ofte vi kan – og både min kære bror og jeg nyder enormt meget at have hende på besøg i København. Nu er hun rejst retur til Aalborg for at passe sit arbejde og liv der. I will miss her. Men jeg har sat sådan pris på at have hende her – bl.a. fordi hun er en skat til at hjælpe mig med outfit billeder ;)

Dagens billeder skød hun af mig i torsdags, da vi gik en eftermiddagstur i Fælled Parken. Bliver der ikke bare SÅ hurtigt mørkt efterhånden? … Anyways – Photo credit: Ida Vejnø.

Jeg var hoppet i min nye fine skjortekjole fra VRS Fashion. Som I måske husker, var jeg til en hyggeligt VRS event i september (ellers kan I læse om det her), hvor vi var så heldige at få lov til at vælge lidt forskellige items fra VRS. Det er efterhånden ankommet med posten og jeg har med stor begejstring taget det i brug.

Skjortekjolen – også bare kaldet en lang skjorte hos VRS – skulle I gerne kunne finde i både Føtex og Bilka nu til 149,- … I kan læse mere om VRS her, men jeg har desværre ikke kunnet finde et direkte link til skjortekjolen. Så I må i jeres lokale Føtex eller Bilka og kigge i stedet :) Min er en størrelse small, den er lidt stor i det.

Jeg havde smidt en rullekravetrøje og sorte jeans inden under samt et bælte i taljen… Det er sådan, at jeg vil style skjortekjolen her i efteråret. Men jeg er sikker på, at den også er ret lækker med en sort trekantsbikini inden under og let opknappet til sommer ;)

Bæltet er et gaaaammelt et fra Gina Tricot, og jeg kan desværre heller ikke hjælpe med et direkte link her. Men jeg har til gengæld fundet et lignende fra Asos til 140,- direkte link her. Tørklædet fra Pieces er min søsters… Og jeg elsker det bare! Jeg synes, at farven er SÅ fin, så jeg snupper det hver gang jeg har chancen. Desværre er det ikke længere på Pieces’ webshop, men jeg synes, at I skal slå et smut forbi alligevel, for de har virkelig et lækkert udvalg af tørklæder – klik her for at se mere.

Det var alt fra mig for i aften. Jeg vil ønske jer en skøn skøn aften. Simon og jeg har spist lækker pizza fra Kolonial 2100 og vil nu kaste os over vin og film :)

XO Lise 

Sponsoreret – Skjortekjolen fra VRS er modtaget i gave.
Indlægget indeholder affiliate links.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *