November i oliernes tegn: Body oil

Bodyoil

Hello again my Darlings. Velkommen til endnu en lille olie-talk her på bloggen. Hvor vi i går beskæftigede os med ansigtsolie, synes jeg, at vi i dag  skal bevæge os videre til kroppen – og kroppens største organ: huden! Det kommer altid sådan bag på mig, når jeg ser undersøgelser fra Dove og Vaseline som viser, at kun tre ud af ti kvinder bruger bodylotion dagligt. I don’t get it! Huden er kroppens største organ – take care of it! 

Der er meget diskussion frem og tilbage om, hvorvidt bodylotion og diverse cremer virker eller ej – men én ting er sikkert, når temperaturerne ændrer sig, får din krop brug for ekstra fugt – hvad enten det er varme solstråler eller koldt vintervejr, som du udsættes for. En rigtig god og nærende fugtkilde er olie. Så når frostgraderne snarest kommer snigende, vil jeg anbefale jer at få fingrene i en lækker kropsolie. Jeg bruger en body oil efter badet samt efter behov. Olie er jo unægteligt mere fedtet end de fleste bodylotions, så sørg for at du har tid til at denne kan tørre. Selv om nogle body oil-producenter lover, at olien trænger hurtigt ind, så har jeg aldrig oplevet dette.

Det er vidt forskelligt, hvad de forskellige kropsolier indeholder. Jeg går typisk efter nogle naturlige olier, som jeg i forvejen kender – som f.eks. Argan oil eller havtornolie. Dove har for nyligt lavet en ualmindelig lækker body oil kaldet Goodness3 Silky Body Oil fra deres nye Derma Spa serie. Det er pt. denne body oil, som jeg bruger – og jeg er ret begejstret for den! Den indeholder havtornolie og omega3 – og lidt shine! Dove olien efterlader huden SÅ smuk og lækker – og den er helt perfekt, hvis du skal til fest ;)

Blev I lidt klogere på kropsolier? 

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *