November i oliernes tegn: Hårolie / Hair care talks: Hårolie

Hair

Hej og godaften søde læsere. Shiiit, jeg er træt! Og klokken er hvad.. halv syv! Jeg har simpelthen sådan krise, og ved nærmeste ikke hvordan jeg skal holde mig vågen til aftensmaden. Min kæreste laver dog carbonara, så jeg har helt sikkert tænkt mig at gøre et ihærdigt forsøg!

Jeg vil her til aften fortsætte med mit lille november-tema om olier og vende hårolier med jer! Hårolie er nok egentlig den slags af alle olierne, hvor min ekspertise er størst. Hårolie er i sandhed også et love-product for mig! Jeg ved slet ikke hvad jeg – eller mit hår – skulle gøre uden mine fantastiske hårolier. Personligt, bruger jeg primært TRESemmés Oil Elixir og TONI&GUY’s Casual Radiating Tropical Elixir. Specielt sidstnævnte har jeg vist rost til skyerne flere gange her på bloggen… Men det er virkelig heller ikke uden grund! Den er simpelthen min redning – specielt om sommeren, da den indeholder solfaktor.

Men hvorfor så bruge hårolie? Og hvorfor er jeg så afhængig af skidtet? Jeg læste engang hos Magasinet Q, at hårolier er genvejen til sundt og glansfuldt hår – og det er vel egentlig en meget god beskrivelse. Hårolie nærer, reparerer, plejer og fugter nemlig dit hår. Har du tørt hår (ligesom jeg) er hårolie et must! Put det i dine spidser and watch the magic happen. Savner dit hår glans, er olie også en fantastisk løsning.
Dit hår – og specielt dine spidser – kommer nemt til at savne næring og fugt, specielt hvis du slider meget på dit hår (du kan slide på dit hår med varmebehandling, vask og endda bare i hårdt vejr). Hårolie er en fantastisk kilde til både pleje, fugt og næring.

Der findes flere forskellige slags gode, naturlige olier som du kan pleje dit hår med. Mange hårolier fra diverse producenter kombinerer mere end én slags naturlig olie for at give dit optimal pleje. Mest populært er macadamia olie – men også kokosolie og avokadokerneolie er fantastisk for dit hår.

Læs med i næste uge også hvor jeg vil runde olier i shampoo. Rigtig god aften :)
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *