NU SKIN ageLOC Tru Face Essence Ultra

14c6f738668-cacheNU SKIN ageLOC Tru Face Essence Ultra, 60 kapsler, 1.715,- hos Nuskin.com/da_DK

Godaften aller skønneste læsere. Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg. Jeg har haft besøg af mine forældre og min lillesøster – og tilbragt weekenden med dem, min lillebror og Simon i København. Det har simpelthen været SÅ dejligt – og så endda i det smukkeste solskin :) Har I husket at følge med på Instagram @LiseVejnoe? Anyways, nu er jeg draget til Aalborg sammen med min søster for at tilbringe lidt kvalitetstid med hende og fejre hendes 21-års fødselsdag på tirsdag. Jeg vil glæde mig til at skrive til jer fra Aalborg. Men her til aften vil jeg fortælle jer om et nyt beauty produkt, som jeg har prøvet for nyligt. Kan I huske at jeg var til Danish Beauty Award i april? Vi fik nogle enormt fine og nærmest overdådige goodiebags til dette fine arrangement, og heri var der bl.a. NU SKIN ageLOC Tru Face Essence Ultra anti-age kapsler. Og det er netop dem, som det skal handle om her til aften :)

NU SKIN laver disse skønne kapsler med anti-age olie indeni, som lover synlige resultater takket være en anti-ageing teknologi, som blandt andet består af Ethocyn. Olien presses ud af kapslerne og påføres i et forholdsvis tyndt lag i hele ansigtet. NU SKIN kapslerne bruges under ansigtscreme (både dag- og natcreme).

Og hvad synes jeg så? Ærlig talt, så er jeg nok ikke den bedste testperson. Jo jo, bevares, jeg har da ondskabsfulde rynker, som så småt er begyndt at pible frem under mine store øjne. Men derudover er aldringstegnene i mit 26-årige ansigt vist begrænset. Så hvorvidt kapslerne har efterladt synlige resultater, kan jeg desværre ikke svare på. Det oplevede jeg ikke umiddelbart. Men konsistensen af olien er simpelthen SÅ lækker, og den er utrolig pæn på huden – den fedter ikke for meget.

NU SKIN ageLOC Tru Face Essence Ultra kapslerne får tre ud af fem stjerner af mig. Jeg synes produktet er utrolig lækkert og efterlader min hud meget fin. Men jeg oplever desværre ikke de synlige resultater, som det lover og jeg synes, at prisen er alt for dyr i forhold til effekten.

Billedet er venligst lånt fra NU SKIN’s hjemmeside. 

Sov godt. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *