Ny kreativ direktør hos Rosendahl: David Andersen

27x09de2hn2s5t8b_628_1000David Andersen & Henrik Rosendahl

Godaften smukke læsereOMG – er det bare mig, eller er der blevet mega koldt!? Uff, så blev det lige efterår i DK over night…

Har I set at Rosendahl har fået ny kreativ direktør? Og ingen ringere end modeskaber David Andersen, som er kendt for sit eget brand. Han har denne modeuge arbejdet med grafiske elementer for Bjørn Wiinblad, som også er eget af Rosendahl Group. Det var her idéen til samarbejdet startede. Administrerende direktør for Rosendahl Design Group, Henrik Rosendahl, fortæller at forventningerne til samarbejdet bl.a. er, at David Andersen skal tilføre specielt Grand Cru serien ny kreativitet og øget international appeal.
– David Andersen selv glæder sig til samarbejdet, og glæder sig til at have fokus på kreativt design, frem for administrativt arbejde – har jeg læst mig til :)

Personligt glæder jeg mig helt vildt til at se, hvad David Andersen finder på til det 30-årige gamle brand… Jeg tænker de godt kunne tåle lidt fornyelse. David Andersen går fremover væk fra at lave ready-to-Wear beklædning, men designer fortsat couture.

Nu vil jeg glæde mig til det nye afsnit af Popstars :) Hav en dejlig aften!
XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *