Nye Bisgaard Boots <3

Hello Darlings! Og glædelig søndag :)

Jeg håber I har nydt weekenden? Det har jeg! Jeg havde en crazy herlig bytur i går med to af mine yndlings piger, Janie & Christina, på Train & Kupe – ih, what a night! Man ved det har været en god bytur, når man vågner op med en forslået ankel, blå finger og sår på på hænderne… eller? Det var i hvert fald sjovt!

…Men det skal ikke handle om min bytur i dag – det skal handle om mine nye støvler! …Som dumpede ind af min dør i torsdags! Er der noget bedre end at få nye sko og støvler? Det er det lækre danske firma Bisgaard som sendte mig støvlerne og jeg er helt forelsket i dem. Jeg elsker farven – de findes også i sort, og det var et tough choice da jeg virkelig synes at stjernen på siden også gør sig godt til sort læder. Men jeg er en sucker for cogniac farvet læder – og specielt denne mega lækre varme farve som disse støvler har, er jeg helt forelsket i! Endvidere tænker jeg, at denne farve er meget anvendelig til foråret og forårs farverne :) Jeg styler dem snart og smider nogle billeder til jer :) Men i dag får I kun billederne af støvlerne! Enjoy!

 

Thank you <3

Lækkert kernelæder – I love it!

Jeg elsker detaljen med stjernen på siden!

Skoene er fra Bisgaard – se forhandler liste og kollektion på www.bisgaardsko.dk.

 

Nu vil jeg se The Dark Knight på TV3, rigtig god aften til jer <3

XOXO Lise 

 

Follow on Bloglovin

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *