Nye sæt! Part one

$_3

IMG_4479

g2

Hue: Quick silver / Hættetrøje: Køb her / Nederdel: Køb her / Strømpebuks: Falke / Loafers: Pieces.

 

God formiddag my dearest readers – and welcome back. Jeg beklager jeg har været fraværende siden søndag! Jeg håber ikke det har givet anledning til al for meget bekymring hos jer – selv om jeg ikke vil bebrejde jer det! Min crazy landlady kunne jo have slået mig ihjel, i ren frustration over eksempelvis at have rykket på lysestagerne (det er hun bestemt ikke pjattet med, at jeg fra tid til anden tager mig den frihed – men jeg er jo også bare et uopdragent skarn!). Men nej, bare rolig, jeg lever fortsat i bedste velgående (eller bedste er så meget sagt, jeg har jo en virkelig skræntende helbred, når nu jeg befinder mig i fryserum lignende temperaturer – min krop er åbenbart ikke så hårdfør som forventet, på trods af en barndom i det kolde nord). Jeg har brugt ugen i dejligt selskab – selv om det holdt hårdt i går! Jeg havde fornøjelse af at have min far på besøg i går aftes (hvilket ikke var hårdt, men hyggeligt) – men indtil da var jeg faktisk nærmest døden nær det meste af dagen, jeg havde nemlig frygtelige, frygtelige tømmermænd efter for mange shots på Wall Street Pub tirsdag aften/natten til onsdag! Og nu tænker I nok at jeg er ude på et skråplan, hvem går i byen på en tirsdag? I know, I skal ikke undskylde for det – jeg tænker det samme!

Men nok om mine eskapader. I dag vil jeg vise jer mit ene fine nye sæt, som jeg har bestilt på Ebay til ingen penge! (Når jeg skriver ‘jeg’ mener jeg naturligvis min søster Ida – jeg er selv alt for gammel og grå til at kunne finde ud af Ebay). Non the less har jeg bestilt dette fine sæt, i to farver! Ét i grå og ét i sort! I dag vil jeg vise jer det grå :) Så må I se det sorte næste gang! I får et link til sættet her. Sættet koster 109,- hvilket er for hættetrøje og nederdel… Og jaja, kvaliteten er derefter – men jeg tænker at til 109 kr. må det holde så længe det kan og derefter så pyt med det ;) Der kommer porto på omkring 65,- oveni prisen og vær obs på at du faktisk kan risikere at blive snuppet i tolden, da det sendes fra Kina (I think?). Men jeg er i hvert fald meget glad for sættet indtil videre! Det perfekte søndagsoutfit…

Hav en rigtig dejlig dag!

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *