Outfit, negle & spraytan!

Dear Lovely’s <3

Jeg håber I har haft en dejlig dag, trods kulden!? Fårk jeg synes der er blevet koldt! Jeg cyklede hjem fra fitness her til aften, mellem otte og ni, og var mildest talt ved at dø af kulde! Ja jeg fryser faktisk stadig! Pt. kunne jeg måske godt bruge en kæreste til at varme mig, heldigvis har jeg min dyne..

I dag vil jeg vise jer et lille outfit jeg satte sammen i weekenden, for at matche mine nye smukke negle fra Salon F! De er seriøst noget af det smukkeste jeg længe har set, så de krævede naturligvis et smukt outfit!

Outfitbillederne får I her:

Btw! Mine lange vipper er også lavet hos Salon F!

Vippeforlængelse koster 595,- hos Salon F, men frem til 1/10-13 får du 50 %!!!

Elsker I ikke min tan? Jeg fik spraytan hos Salon F i onsdags og jeg er hooked! Jeg har ALDRIG været så brun før!

Kjole: Vila (og tyvstjålet fra min søsters klædeskab!) / Sko: Bianco Footwear (også hugget hos Ida) / Øreringe: Pieces (Ups, også Idas!).

Jeg fik lige nævnt min spraytan længere oppe! Jeg er så vild med det! På grund af min dumme lyse hud, er jeg alt andet en modtagelig overfor sol… Jeg bliver bare rød (not so pretty!) – men nu er det satme godt nok slut med at være krebs! Jeg vil bare være tanned året rundt med spraytan! Det koster kun 150 kr.!!! Book tid her: www.frisor.dk/salonf. …Og NU skal I se mine nye smukke negle! De er to die for! So pretty!

Det koster 450,- at få lavet smukke negle hos Anni i Salon F (og hun kan lave alt btw!) …. Og husk indtil 1. oktober får du – 50 %!!! 

 

Billederne har min skønne søster Ida Vejnø taget :)

 

Det var det fra mig i aften :) Sweet dreams my dears!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Hvor er det bare en vildt flot kjole! Den er SÅ fin til dig :) Knus

 2. Koster de negle du har fået lavet også 450??

  • Hej Stephanie :)
   Hos Salon F koster det 400 kr. for naturlig forlængelse (som jeg har fået). Derudover har jeg fået shellac ovenpå som koster 125 kr. og så 50 kr. for de smukke sten :) Så i alt 575 kr. hvilket jeg egentlig synes er ret godt givet ud :D MEEEEEN indtil 1. oktober får du jo 50 % på behandlinger hos Salon F, så hvis du er hurtig kan du jo booke en tid inden og spare halvdelen :)
   Knus og kram Lise

 3. Hvor har du købt kjolen!? :)

  • Hej Jeanette :)
   Kjolen er fra Vila og er købt i deres butik i Odense omkring jul 2012, så det er ikke sikkert den er så nem at opstøve mere.
   Knus fra Lise

 4. Hej

  Jeg er meget interesseret i kjolen, hvad str. er?
  Hvis i er interesseret i at sælge den, jeg vil gerne give 1000 kr. I kan skrive til mig på mail :-)

  • Kære Cathrine. Mange tak for din kommentar. Kjolen er en xs eller small, men er ikke til salg. Men mange tak for din interesse. Mvh Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *