Packing for that beach outting…

IMG_8459 IMG_8460 IMG_8461 IMG_8467 IMG_8465
Eva Solo drikkeflaskeRiemann P20 solspray, faktor 30 – Burberry bikini – Michael Kors solbriller – Eva solo håndklæde

…Som en lille opfølgning på gårsdagens indlæg har jeg i dag brygget et lill indlæg sammen om musts til strandturen. Naivt? Måske… Jeg håber virkelig stadig på dansk sommer! Min mormor siger, at sommervejret er lige om hjørnet ;) Lets hope she’s right!

Der skal ikke ret meget til, før jeg bliver tør i munden – og tørstig for den sags skyld – så jeg pakker altid en god vandflaske. Spice dit vand op med citron, agurk, jordbær eller evt. mynteblade. Og så ser det også ret flot ud right? Som I min skønne, nye Eva Solo flaske på billedet. Håndklædet er forresten også fra Eva Solo.

På billederne kan I mine højt elskede Micheal Kors solbriller fra 2012.

I ønskes en dejlig aftenlet’s hope for that summer to pop up soon huh’?
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *