Pas nu på de pæne pasteller

IMG_8469 IMG_8471 IMG_8472 IMG_8473 IMG_8474

Hola my lovely readers. Nyder I jeres weekend? Jeg sidder og ser Pretty Little Liars og ønsker mig bedre sommervejr!

I dag vil jeg gerne dele tre vaskeråd med jer, som er vigtige at huske, hvis du ønsker de fine pasteller skal leve længere – uanset om det er high end eller ej. Vaskerådene er udarbejdet af Bio Tex – som har over 50 års erfaring med tøjvask ;)

1. Sorter tøjet efter farve. Altid, altid, altid! Jeg kender flere der ikke gør det – og jeg må altså bare sige; resultatet bliver derefter. Lette misfarvninger og hurtigere slitage på tøjet. Farvesorter altid og brug skyllemiddel for at beskytte farverne på dit tøj.

2. Vend vrangen ud og brug vaskepose. Som I sikkert kan forestille jer, slider det virkelig på tøjet at blive gnubbet mod hinanden og indersiden af vaskemaskinen. Så vend vrangen ud – specielt på jeans!

3. Pas på mængden af tøj i maskinen. Dette er nok et råd, som jeg selv bør tage til mig. Jeg er virkelig slem til at overfylde vaskemaskinen. Bio Tex anbefaler, at man ikke fylder maskinen mere, end at du kan holde din hånd lodret over det tørre tøj uden at presse det sammen.

Få flere gode råd på www.biotex.dk og rigtig god lørdag!
XO Lise

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bio Tex.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *