Raunsborg Nordic Shampoo & Conditioner

reklameaffilinksnyny
raunsborgshampoobalsam (2) (900x595)

raunsborgshampoobalsam (1) (934x1400)
raunsborgshampoobalsam (3) (900x675) raunsborgshampoobalsam (4) (900x590) raunsborgshampoobalsam (4a) (900x600) raunsborgshampoobalsam (5) (876x1400)
Raunsborg Nordic Conditioner, 200 ml, 116,- & Nordic Shampoo, 200 ml, 116,- hos Med24.dk

Hej venner. Hvad så, hvordan er det gået i dag? Har I været tilbage på arbejde? Og med arbejde mener jeg naturligvis blot hjemmearbejdspladsen. Men måske nogle af jer endda har været fysisk afsted på arbejde? Herhjemme har jeg pænt tændt for den lille computerskærm endnu engang… Selvom jeg hellere ville være blandt mine søde, sjove og dygtige kollegaer, så er det nu godt at være tilbage på arbejdet igen efter påsken, om end tilbage på arbejdet blot betyder digitalt, og ikke fysisk ;).

Men corona er godt nok ved at have været en aktualitet i lang tid efterhånden hva’? Den 12. marts skulle jeg have haft besøg af min mor. Hun havde planlagt en forlænget weekend i København og jeg havde glædet mig rigtig meget til få besøg af hende. Mine forældre bor jo i Nordjylland, så det er sjældent jeg ser dem her i København. Heldigvis, tager min fars arbejde ham forholdsvis tit til København, så jeg har fornøjelsen af at se ham lidt ofte, men det er ikke tilfældet med min mors arbejde og derfor var det ganske særligt, at hun kom til København på tur alene. …Men som I nok kan regne ud, så blev det aldrig til noget. Hun skulle have fulgtes med nogle veninder i flyet fra Aalborg til København, men grundet corona blev de desværre enige om, at det var for risikabelt at stimle så mange mennesker sammen på et fly. Og set i lyset af hvordan det hele siden udviklede sig, så havde de jo nok ret. Men det gjorde ikke ærgrelsen mindre for mig.

Jeg havde virkelig sådan glædet mig – og planlagt alt muligt. Men det må blive en anden god gang. Jeg havde også stillet body sæbe fra Ecooking frem og disse flotte shampooer og balsammer fra Raunsborg til at min mor skulle komme. Hun kan godt lide milde produkter, hvor ingrediensernes kvalitet er i fokus. Så jeg tænkte, at både Ecooking og Raunsborg var helt perfekt. Desværre fik min mor aldrig fornøjelsen af nogle af produkterne i denne omgang, men Simon og jeg har naturligvis nydt at bruge dem herhjemme alligevel.

SÅ, det var et langt indløb til dagens anmeldelse – jeg håber, at I vil bære over med mig :) Måske er jeg bare en enkelt procent mere sentimental, end jeg plejer ;) Så i lidt mere end en måned har jeg testet Raunsborgs hårprodukter her, som jeg både synes er æstetisk skønne og dufter dejligt. Desværre, har de hverken gjort under for mit hår eller min hovedbund.

Shampooen lover at rense, pleje og beskytte håret, samtidigt med at den tilfører volumen og fylde. Jeg har faktisk ikke oplevet, at shampooen renser særlig godt i bund, og jeg oplever desværre heller ikke mit hår som særlig velplejet efter brug – og det på trods af, at mit hår i denne periode har været udsat for markant mindre styling end normalt. Herudover, så lover shampooen også at berolige irriteret hovedbund, hvilket jeg desværre er lodret uenig i, at den gør.

Balsammen skulle tilføre håret fugt, fylde og glans, samt blødgøre og beskytte håret. Igen er det desværre ikke den oplevelse, som jeg er efterladt med. Faktisk, så oplevede jeg mit hår som tørt og glansløst, mens jeg har brugt produkterne.

Jeg ser mig derfor nødsaget til at give Raunsborgs Nordic Shampoo & Conditioner blot én ud af fem stjerner, hvilket virkelig ærgrer mig! Jeg er nemlig head over heels vild med samme mærkes saltvandsspray og også ret forelsket i Raunsborgs parfumer. Men man kan jo ikke vinde hver gang og derfor må det komme an på en prøve med deres hudplejeprodukter ;)

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *