Showing of my jackets – Zara tweed-kinda jacket

IMG_8295 IMG_8297 IMG_8298IMG_8250 IMG_8238 IMG_8233 IMG_8232 IMG_8231
Jakke: Zara / Skjorte: H&M / Buks: Dr. Denim / Pumps: Bianco Footwear.

Hej og godaften læsere. Åh! Kender I det der med, at man er fuldstændig ved at brænde sammen i hovedet over manglende kjole og dårlig rengøringsservice. Øv!

I dag vil jeg gerne fortsætte med mit lille projekt med at vise mine jakker frem. Dette er den sidste i denne omgang. Den er fra Zara og er et par år gammel. Jeg bruger den ikke så meget, selv om jeg synes den er så evigt yndig. Generelt synes jeg Zara laver nogle virkelig skønne jakker.

Billederne har min søde mor taget.

Hav en skøn aften.
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *