Sophisticated black or Delicate English rose

sponsoreret
blackrose
BlueBella sort blonde BHBlueBella sort G-strengSort By Malene Birger kjoleJimmy Shoo sort læderpumpLauren Ralph Lauren sort lædertaskeLauren Ralph Lauren lyserød lædertaskelyserød By Malene Birger kjoleBlueBella lyserød blonde BHlyserød BlueBella blonde G-strenglyserøde Jimmy Choo læderpumps.

Hej og godaften my darlings. Tidligere i dag tikkede der et ret farligt nyhedsbrev ind i min mailbox… Nemlig nyhedsbrev fra Jimmy Choo med deres nye (OG GUDESMUKKE) model: Sophia. Sophia er en sofistikeret spids pump med et åbent stykke på indersiden af svangen. Mildest talt meget smuk! Sophia findes i flere forskellige højder og materialer, og de er alle utrolig smukke, men jeg må nok indrømme, at en mere klassiske og endda lidt rå lædermodel er dén, som jeg først og fremmest er faldet for! Spørgsmålet er så: Skal man smide lidt over 4.000 kroner efter en klassisk, sofistikeret sort læderpump eller den mere moderne, lidt sarte men bestemt også sofistikerede lyserøde – nærmest nude – læderpump. WHICH TO CHOOSE?!!! Åh, hvem der da bare var lavet af penge! Og apropos hvem der da bare var lavet af penge; har I så set, at der åbner en Jimmy Choo butik i indre København (Købmagergade)? Med denne nyhed tror jeg desværre ikke, at forholdet til min bankrådgiver bliver mildere lige foreløbigt… Suk…

Nå, men i anledning af Jimmy Choo’s nye model har jeg kigget lidt på nettet og et par af mine yndlings danske webshops (Boozt og Zalando) og der gik ikke længe, før jeg befandt mig i samme dilemma igen: sofistikeret sort eller sart lyserød? Og det blev der faktisk en lille collage ud af her til aften, som jeg håber, I kan lide. Jeg er i hvert fald ret forelsket i alle items herpå!

Det er så sjældent, at jeg har tid til at rende i fysiske butikker efterhånden, så hvad skulle jeg da kaste mine penge efter, hvis det ikke var for internettet (og mere specifikt webshops) – og til jer der vil svare; fast ejendom, en bil, aktier … det var et retorisk spørgsmål! Ej, men helt ærligt, jeg er ret glad for at shoppe online, og det kræver altså en ordentlig netforbindelse (jeg har simpelthen ikke tålmodigheden til at vente 30 sekunder på at Boozt loader 200 kjoler) – så inden jeg kravler i seng for i aften, vil jeg lige tippe jer om en ret smart side, som jeg netop er blevet gjort opmærksom på. Den hedder Bredbånd.dk og er en side hvor du kan sammenligne priser og hastighed fra internetudbydere og få uafhængig vejledning. Det er simpelthen perfekt til en utålmodig type som mig.

Anyways, sweet dreams my dears.
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Cecilie Holtze Jacobsen

  Sikke nogle skønne billeder og et fint indlæg, M2 har virkelig nogle lækre produkter
  Salling må være yndligs forhandler☀️

 2. Kathrine Heitmann

  Jeg har oftest købt M2 vippeserum i Magasin. Nu er jeg lige løbet tør, så derfor ville jeg eeeelske at vinde den fine limited edition Jeg krydser fingre

  • Kære Kathrine. Mange tak for din kommentar. De er så mega fine de her limited editions! Og det samme er makeupbørsterne, som følger med! KH Lise

 3. Magasin i Århus må være yndlings, fordi der er andre veganske muligheder også. Jeg er sådan en der godt kan blive lidt stresset af sådan nogle stormagasiner, og helst bare vil have at mit makeup kommer ud af det blå og holder for evigt ;)
  I Magasin kan jeg få veganske festsko fra tamaris, en vegansk frokost og vegansk makeup, og der er ok meget plads omkring én alligevel.
  Jeg vil rigtig gerne prøve den vippeserum, da jeg helst går med meget lidt makeup, men mine vipper og bryn er vigtige for at få et markeret ansigt alligevel, og de kunne godt bruge et boost efter at være blevet farvet et par gange.

  • Kære Cille. Tak for din kommentar. Jeg synes også, at Magasin er virkelig skønt og med det skønneste udvalg – for alle! Hvis du bruger lidt make up, så vil du elske M2 Beauté, de fremhæver nemlig dine naturlige træk, som f.eks. vipper og bryn :)

   … PS: Har du hørt der kommer et vegansk vippe- og brynserum til Danmark snart? Det er fra det franske brand APOT.CARE. Måske kommer det også i Magasin?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *