Sort frakke fra H&M

IMG_6538 IMG_6533 IMG_6536 IMG_6537 IMG_7195 IMG_7196 IMG_7208 IMG_7225
Frakke: H&M / Bælte: MbyM / Jeans: H&M / Sko: Planisphére / Øreringe: Ukendt. 

Goddag søde læsere. Nyder I jeres lørdag? Det gør jeg. Jeg har haft fornøjelsen af min kæreste hele dagen. Vi tog en tur på Vesterbro og slog et smut forbi kødbyen for at snuppe lidt frokost hos WEDOFOOD. Hvad har I brugt jeres lørdag på?

I dag vil jeg vise jer endnu en af mine frakker. Som I måske allerede ved; har jeg et lille frakkeprojekt i gang – more to come. Dagens frakke er nok den frakke jeg bruger mest. Den er fra H&M og er købt i oktober. Den er så anvendelig til arbejde, hverdag og fest. Den er desværre ikke at finde på HM.com/dk længere. Men jeg mener den kostede 499,- eller 599,- …Måske I stadig kan opspore den i jeres lokale H&M butik?

I kan se tidligere frakke indlæg her:
Lyserød kimono frakke fra H&M
Lyseblå frakke fra H&M
Min nyeste pels

Min søde kæreste er dagens tålmodige fotograf <3

Hav en skøn skøn weekend! Og husk I kan følge med på Instagram @LiseVejnoe.
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hej, kan du huske hva model hedder for frakken fra h&m:)!

    • Hej Rukhsar. Nej desværre. Jeg er pt. på påskeferie – men jeg kan tjekke min kvittering når jeg kommer hjem – mon ikke modelnavn står derpå. Jeg vender lige tilbage mandag eller tirsdag :) Mvh Lise

    • Hej Rukhsar – Jakken hedder bare Figursyet frakke. Men den har artikel ID 02347700-001 og vare nr. 61-9281 … Jeg tror det er vare nummeret du skal bruge. Mvh Lise

  2. Hvordan ser jakken ud indvendig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *