Soulland Space for Everyone collection – super sej og gennemtænkt!

foto 4
Silas Adler – designer og grundlægger af Soulland. I love your shoes sir!

soullandsko
Spacey shoes hos Soulland – jeg er vild med den pæne lædersko med sjovt space tryk!

soullandsuit
Sæt i lækre materialer fra Soulland og sjove prints!

foto 5
Dette super seje showpiece blew my mind! Med indsyede sølvtråde i så den lyser ved blitz! Alt for sejt!

soulland (1)
Janie & Jeg 29. januar 2014.

Godaften kære læsere, og velkommen til lidt sen læsning. 

Jeg håber I er kommet godt gennem weekenden og har fået en dejlig start på ugen også? Personligt har jeg haft en RIGTIG dejlig weekend! Bl.a. med babyshower for min veninde Katrine i Aarhus i går! Så dejligt! Jeg håber I husker at følge med på min instagram? @LiseVejnoe

Her til aften vil jeg dele mine billeder med jer, fra mit besøg hos Soulland den 29. januar under modeugen! Soulland afholdt en lækker lille viewing af deres AW14 kollektion “Space for Everyone“. Det var vildt hyggeligt, meget privat og med lækre snacks! (bl.a. snebolde! love love love). Jeg er personligt ret stor fan af designeren Silas Adler, og synes bestemt han er et dansk stjerneskud, som man bør holde nøje øje med – for han er altså dygtig og nytænkende! det er så fedt! Samtidigt med at hans designs formår at være så jordbunde på en eller anden måde. Så jeg glædede mig rigtig meget til at slå et smut forbi Soulland under modeugen! Og jeg blev heldigvis meget positiv over den nye kollektion (as always), jeg synes simpelthen den er så intelligent! Det er for fedt! Den nye kollektion hedder “Space for Everyone” og er tydeligt inspireret af rummet (space), både i prints og materialer. Endvidere var det, som alt andet hos Soulland “for everyone” – hvilket betyder at Silas Adler ligesom tager sin vision ned på et plan hvor alle har lyst til at være med! Det er ikke langt ud, det skubber lidt grænserne for hvad der er smart, men skubber på ingen måde beskueren derud, hvor vi ikke føler vi ikke længere kan være med – og det synes jeg bestemt også er værd at rose og værdsætte!

Super cool og gennemtænkt kollektion! Klapsalver herfra :)

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *