Start det nye arbejdsår med den smukkeste, sunde glød

reklameaffilinksnyny
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
St. Tropez Self Tan Express Mousse, 200 ml, 429,95 DKK hos Matas

Kære aller skønneste læsere. Hej igen. Mit humør har været lidt oppe og lidt nede i dag, kender I det? På den ene side så har jeg lidt nedtur over, at min lange juleferie om et kort øjeblik er slut og jeg skal tilbage til min travle hverdag. På den anden side så glæder jeg mig til at se mine kollegaer igen og fortsætte med de spændende projekter, som jeg var i gang med inden jeg gik på ferie.

Herudover, så glæder jeg mig helt vildt til foråret. De sidste par dage har budt på høj sol ind igennem mine vinduer – og det gør mig fandeme glad. Så kan man næsten mærke foråret. Det presser mig dog også lidt – har jeg fået nok ud af mine strikketrøjer og varme støvler denne sæson? Jeg tror, at jeg vil dedikere januarmåned til mine mange lækre og vamsede strikketrøjer.

Jeg er i fuld gang med at planlægge, hvad jeg skal have på i morgen. Første arbejdsdag tilbage efter en ferie føles altid lidt som første skoledag om igen – i hvert fald for mig – kender I ikke det? For selvom jeg “bare” skal tilbage på arbejde, så vil jeg gerne se lidt godt ud. Det må gerne lige, at ferien har gjort mig godt ;) You know? 

Derfor vil jeg i dag også gerne anbefale jer min seneste selvbruner-besættelse. Den er fra St. Tropez, som jeg også tidligere har rost her på bloggen. For mig er den solbrune glød forbundet med sundhed – jeg synes, at det ser sundt og lækkert ud med lidt kulør. Og jeg er helt med på, at det nemt kan tippe over i et usundt look også… Det er vel en balance. Da jeg var yngre, så dyrkede jeg også det solbrune look, men på en mere usund og orange måde, som mange af jer sikkert kan nikke genkendende til: Nemlig solariet. Det kunne jeg aldrig i livet finde på at dyrke igen den dag i dag, men den solbrune farve søger jeg stadig. Og derfor er jeg også gået hen og blevet en sand sucker for selvbruner. Personligt, så synes jeg, at det er en god og sundere måde at opnå en flot kulør på. …Og en flot kulør er helt sikkert garanteret med St. Tropez Self Tan Express Mousse. 

Den selvbruner mousse skiller sig ud fra mange andre ved at give dig en smuk glød på blot én time. Lad du moussen sidde på i to timer får du en medium glød og lader du den sidde på i tre timer eller mere, så får du en flot mørk glød. Jeg har nogle gange brugt den et par timer og andre gange ladet den sidde hele natten, før jeg skyllede den af. Begge resultater er flotte og jeg vil vove at påstå, at end ikke den mørke er for mørk til en lys type som mig. Den giver en naturlig, flot og sund farve, som er totalt vanedannende og tilpasses alt efter hudfarve.

Den får fem ud af fem stjerner af mig for et smukt resultat og en lækker, let plejende formel med bl.a. aloe vera. St. Tropez er et af de der brands, der ofte ender på webshops med parallelimport, så gør dig selv den tjeneste kun at handle produktet hos autoriserede forhandlere, som f.eks. Matas.

Rigtig god første arbejdsdag i morgen venner. 
XO Lise 

PS: Det farverige, skønne magasin i baggrunden på mine billeder er fra FRB.C.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *