Strøgtanker om min nye, gamle hverdag

sponsoreret
livetsombloggerny

Kæreste læsere. Jeg har lovet, at fortælle jer om min nye arbejdssituation, når tiden og overskuddet var til det. Det tror jeg, at det er i dag. Pr. 1. oktober stoppede jeg som Marketing- & Communcations Manager hos distributionsselskabet Brands of Beauty. Og efter et meget travlt og meget spændende år, er jeg tilbage på min pind som selvstændig. Så hvad lever jeg af? Jeg lever af diverse kommunikations- og marketingopgaver og bloggen her. Det føles så velkendt at sidde her igen – og alligevel nyt og spændende. Jeg er spændt på, hvad fremtiden bringer – men uanset, så har jeg glædet mig til at dedikere mig mere til bloggen igen! For den har jeg savnet! Jeg elsker at skrive til jer og dele min begejstring for nye produkter, sites og koncepter med jer! I dag vil jeg gerne fortælle jer lidt mere om livet som “influencer” og om WEABLOG.

Men hvordan lever man egentlig af en blog og af at være influencer? Det er der helt sikkert mange forskellige bud på – og utvivlsomt rigtig mange gode bud på fra forskellige danske influencers. Vigtig for mig er at fastslå, at du bliver ikke influencer fra den ene dag til den anden – det tager tid og det ligger et reelt stykke arbejde bag, som mange glemmer ligger bag glimmer, glitter og sponsorerede produkter.

Personligt, har jeg jo blogget i omkring otte år – og jeg har oparbejdet nogle rigtig gode samarbejdspartnere, som jeg sætter enormt meget pris på. Og det er et af mine vigtigste og bedste bud til dig, der gerne vil være influencer: Find ud af hvad du brænder for? hvad vil du gerne dele? er det relevant for andre? – Og når du så er nået så langt, så find nogle gode samarbejdspartnere, som er relevante og interessante for dig og dine læsere/følgere. Der er mange bloggere i Danmark, så find ud af hvad der er din niche.

Én af mine gode samarbejdspartnere er WEABLOG – som er et site, der betaler bloggere for at omtale diverse brands og links – og som dette blogindlæg er skrevet i samarbejde med. Jeg er virkelig glad for mit samarbejde med netop WEABLOG, da det er et samarbejde, der fordrer frihed under ansvar. Med dét mener jeg, at WEABLOG stiller egentlig forholdsvis få krav til vores samarbejde, når de giver mig en opgave.  De giver mig eksempelvis ét – to links og et par søgeord, som de beder mig om at omtale inden for en tidsramme. Det giver mig frihed til at udarbejde indlægget med så stor kreativ frihed, at jeg kan sikre at tematisere og vinkle det på en måde, der er af interesse for mig og mine læsere. Det sikrer således, at mine samarbejdsopgaver med WEABLOG altid er relevante og aktuelle – og aldrig fejlplaceret. Jeg kan naturligvis også frit vælge fra eller til hos WEABLOG, så hvis en opgave simpelthen ikke passer ind i mit lille univers her, så takker jeg blot nej. Hos WEABLOG er de naturligvis heller ikke interesseret i fuldstændig irrelevant omtale af deres kunder – så på den måde, går det ret godt hånd i hånd. Jeg søger altid at finde samarbejdspartnere, der tillader mig at indgå et sponsoreret/betalt samarbejde, hvor jeg kan være kreativ og personlig på én og samme tid.

Jeg har tidligere skrevet om livet som selvstændig og om at leve af bloggen – så hvis du vil vide lidt mere, kan du jo gå tilbage om det; her og her.

Rigtig god dag. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *