The Body Shop Drops of Youth

nutriganics-drops-of-youth_l

 

Hej og godaften smukke læsere. How are you? Jeg har tilbragt dagen på kontoret – og helt ærligt; selv om jeg elsker mit job, så har jeg virkelig længtes ud i solskinnet i dag (No one loves their job that much!). Min aften bliver i dag tilbragt med at lave spændende, orientalsk karrysuppe til kæreste og jeg. Den står pt. og simrer og jeg er meget spændt på resultatet. Hvis det bliver et hit, deler jeg naturligvis opskriften her på bloggen.

I dag skal vi igen tale lidt beauty. Jeg har i et længere stykke tid brugt The Body Shop’s Drops of Youth concentrate. En form for serum som lover at efterlade huden glat, frisk og sund. Varen skal blot bruges omkring øjnene og andre steder, hvor man måtte have behov for den. Den kan bruges alene eller blandes i din dagcreme. The Body Shop Drops of Youth er udviklet til specielt at hjælpe mod de første aldrings tegn. Så egentlig er jeg vel perfekt kandidat til produktet. 25 år og med begyndende rynker i både pande og under øjnene (hvis jeg selv skal sige det). Men synes jeg så den virker? Nej, desværre (jeg havde ellers virkelig håbet!). Serummet er bestemt rigtig lækker i konsistensen og jeg er også fan af udseendet. I kan ikke se det på billedet, men der er en lille pipette i låget. Desværre er mit låg også gået fra hinanden, på trods af flasken fortsat er halv fuld – irriterendde.

The Body Shop Drops of Youth får altså kun én ud af fem stjerner af mig. Jeg synes produktet er for dyrt (360,-) i forhold til den minimale effekt det har. Sorry. Jeg synes ellers at mange af The Body Shop’s produkter er vildt lækre.

Vi blogges ved i morgen. Hav en dejlig aften. OBS! Og husk at deltage i min give away – klik her :)
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *